05
sep
'19
Vuurwerk ter afsluiting van de Oranjefeesten in Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Vuurwerk ter afsluiting van de Oranjefeesten.

Donderdag 5 september is het om 22.00 uur ‘s avonds weer knallen geblazen op het VVSB-terrein van Sportpark de Boekhorst. Traditioneel sluiten we daarmee de kermisweek af en rekenen we weer op uw aanwezigheid. Een waar spektakel voor jong en oud. Volgt u de aanwijzingen van brandweer, politie en leden van de Oranjevereniging op, in verband met uw veiligheid en die van een ander...

Wij verzoeken u, op het VVSB-terrein, binnen de hekken te blijven en NIET de nieuwe kunstgrasvelden te betreden. Het is niet toegestaan om het vuurwerk vanaf de randweg te bekijken.

De Oranjevereniging wil alle vrijwilligers, deelnemers, sponsors, de ‘Vrienden Van Oranje’, donateurs, verenigingen en kermisexploitanten, die door hun inzet en enthousiasme hebben bijgedragen aan het slagen van de Noordwijkerhoutse kermisweek, bedanken.

Met dit vuurwerk sluiten we tevens het Oranjejaar af. In 2020 zien we u graag weer op vrijdag 31 januari bij de Midwinter Oranjedrive, tijdens de activiteiten rond Koningsdag, op maandag 4 mei bij de dodenherdenking, op dinsdag 5 mei tijdens de viering 75 jaar bevrijding en van zaterdag 5 t/m donderdag 10 september bij de Oranjefeesten.

Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.