Datum: 01-07-2022 - 01:44

Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op de actiepagina, klik hier.

05
sep
'19
De Zonnebloem heeft al 70 jaar hart voor elkaar.
Geschreven door Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout

De Zonnebloem heeft al 70 jaar hart voor elkaar.

‘70 Jaar hart voor elkaar’ is het jaarthema van De Zonnebloem en vraagt ook de Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout via dit thema aandacht voor de jaarlijkse plantjes actie in de kern van het dorp. Zaterdag 7 september staan vrijwilligers van de Zonnebloem met mooie fleurige plantjes nabij de Witte Kerk. De vrijwilligers spreken daar voorbijgangers aan…niet om aan u een plantje te verkopen voor het goede doel...

niet om u een plantje mee te geven en dat u dit zelf mag houden, nee… u als voorbijganger krijgt de vraag om een plantje mee te nemen voor iemand die wel een opkikkertje in de vorm van een plantje kan gebruiken!!

Een ‘hart voor elkaar’ hebben dus. De Zonnebloem al 70 jaar, hart voor elkaar.. u toch ook… waar het zo nodig of zo gewenst is… Daarom die vraag aan de voorbijganger zaterdag in het dorp: ..aan wie denk je.., wie heeft speciale aandacht nodig, wie kan wel wat (mentale) steun gebruiken, kortom ..wie zou u een plantje willen geven??

Kom a.s. zaterdag langs bij de Zonnebloemkraam en deel uw betrokkenheid met elkaar … want wat is mooier dan oprecht hart te hebben voor elkaar! De vrijwilligers zien u graag komen…en dan gaan met een plantje voor die ander, die deze opkikker in de vorm van de lieve aandacht van u in het brengen van dat plantje zo enorm zal kunnen gebruiken.

Graag tot zaterdag! Wilt u informatie over de Zonnebloem ? Neem contact op met Betty van de Klugt tel. 06 46628536.