Datum: 28-09-2023 - 00:50
04
sep
'19

Kasteelheer Martien Meiland even terug op het durrep voor tonknuppelen. (foto's)

Iedere maandagavond is hij weer op televisie bij SBS6 met de ongekend populaire realitysoap Chateau Meiland (Marillaux), maar Noordwijkerhouter en kasteelheer Martien Meiland is weer even terug op het durrep. Speciaal voor de kermis en bovenal voor het tonknuppelen (doet hij overigens al jaren aan mee) is hij gewoon weer even Noordwijkerhouter onder de Noordwijkerhouters...

Woensdagochtend trotseerde hij net als vele dorpsgenoten de Hollandse regenbuien en probeerde hij met het gooien van een knuppel de ton te raken (minimaal 1x keer gelukt, zie foto's). Ondertussen werden er door de SBS6-crew tv-opnames gemaakt die, als het mee zit, worden uitgezonden in een aflevering van Chateau Meiland, altijd leuk ter promotie van ons durrep.

Na afloop van het tonknuppelen toog Martien met vooral een vrouwelijk gezelschap, naar het terras van Het Wapen van Noordwijkerhout om even gezellig bij te kletsen en te 'wijnen, wijnen, wijnen'. Hierbij draaide de camera van SBS6 ook weer en ook de fotocamera van de redactie van BON.....

Stemmen nog even op Chateau Meiland bij de Gouden Televizier-Ring Verkiezing van 2019:
De zomer loopt alweer bijna op zijn einde. Dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat de stembus voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing open is! Iedereen mag weer stemmen. Dus wacht niet langer en steun jouw favoriet. 

Jullie (en wij ook) hebben er maandenlang naar uitgekeken en nu gaat het weer los. De nominatieronde voor de Gouden Televizier-Ring! Uit deze ronde komen de drie genomineerde programma’s die op 9 oktober om de felbegeerde 54e Gouden Televizier-Ring zullen strijden. Maar die drie programma’s moeten nog wel gekozen worden. Dat mogen jullie de komende vier weken doen op Televizier.nl/ring.

25 titels
Het afgelopen jaar koos tv-kijkend Nederland in vier kwalificatierondes 20 tv-programma’s. De redactie van Televizier deed daar nog eens 5 programma’s bij, zodat de volledige lijst uit 25 titels bestaat.
All together now (RTL 4)
Beau en de veteranen (RTL 4)
Beste zangers (AVROTROS)
Beter laat dan nooit (RTL 4)
BinnensteBuiten (KRO-NCRV)
Blauw bloed (EO)
Chateau Meiland (SBS6)
De luizenmoeder (AVROTROS)
De slimste mens (KRO-NCRV)
Ellie op patrouille (AVROTROS)
Even tot hier (BNNVARA)
Expeditie Robinson (RTL 5)
Frans Bauer in China (AVROTROS)
Heel Holland bakt (Omroep MAX)
Helden van het Máxima (AVROTROS)
Het Rotterdam project (RTL4)
Ik weet wie je bent (KRO-NCRV)
Jinek (KRO-NCRV)
Klem (BNNVARA)
Oogappels (BNNVARA)
Paleis voor een prikkie (SBS6)
Project Rembrandt (NTR)
Rail away (EO)
Urk! (SBS 6)
Vroege vogels (BNNVARA)

* Breng nu jouw stem uit! (klik hier.)

Televizier-Sterren
Naast de Gouden Televizier-Ring kan er ook worden gestemd op de Televizier-Sterren voor de beste presentator en presentatrice, de beste acteur of actrice, het talent van het jaar, digital impact en – voor het eerst – de beste online- videoserie. De Televizier-Ster voor het beste jeugdprogramma, voorheen de Gouden Stuiver, heeft een eigen stemprocedure via Televizier.nl/jeugd.

Spanningsbogen
Kunstenares Anneke Schat ontwerpt en maakt al meer dan veertig jaar een nieuwe Gouden Televizier-Ring. Die van 2019 is wederom een prachtexemplaar en draagt de titel 'spanningsbogen'.

Foto´s BON.