Datum: 08-12-2021 - 10:39

   

01
sep
'19
Baggerloop 2019 CV De Vikings weer een groot succes. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Baggerloop 2019 CV De Vikings weer een groot succes. (foto's)

Zondag vond onder prima weersomstandigheden de alweer 15e baggerloop van de CV De Vikings plaats, waarbij de 432 deelnemers maar liefst 26 keer door het water moesten om aan de overkant te komen. De Baggerloop met een parcours in de omgeving van de Leeweg, is een populair evenement en is ook tevens de start van het Oranjefeest, georganiseerd door de Oranjevereniging Noordwijkerhout...

wat komende week plaatsvindt. Alle deelnemers ontvingen bij inschrijving allemaal een T-Shirt die beschikbaar werd gesteld door Flexible Human Service. De start van de baggerloop met muzikale klanken van blaaskapel NixDus was op de vertrouwde locatie aan de Leeweg (terrein van Peter Overdevest) waarbij, mede door het goede weer, ook weer heel veel publieke belangstelling was. 

De Noordwijkerhoutse jeugdbrandweer stond natuurlijk paraat om het hele circus na afloop weer schoon te spuiten. Een topevenement van de Vikings waar we hopelijk nog jaren van kunnen genieten. Na afloop van de geslaagde Baggerloop was er de prijsuitreiking door Baggerloop-pleincoördinator Toon Biezenaar en de presentatoren Wally Rodenburg en Jack Wijnands in heel veel verschillende categorieën, klik hier voor de prijsuitreiking met foto's.

Foto´s BON.