01
sep
'19
235 vrouwen en niet 1 man bij de 3e GlamourBingo van de Oranjevereniging (foto's)
Geschreven door Redactie BON

235 vrouwen en niet 1 man bij de 3e GlamourBingo van de Oranjevereniging (foto's)

Noordwijkerhout had ook dit jaar in 2019 weer zin in een leuke en hilarische Glamour-Bingoavond, want de Oranjevereniging had zaterdagavond voor de 3e keer een uitverkocht bingohuis in Café van der Geest. Maar liefst 235 vrouwen kochten een entreekaartje en dit keer in tegenstelling tot de voorgaande twee jaren, toen er nog 2 a 3 mannen aanwezig waren, was dit jaar het vrouwelijke deelnemersveld 100%....

Maar dat mocht natuurlijk de pret niet drukken, de mannen moesten waarschijnlijk op de kinderen passen of voetbal kijken en de vrouwen konden daardoor een lekker avondje uit. Onder het genot van een glas bubbels, nootjes op tafel, bitterballen, lekker meezingen met de Hollandse liedjes, toekijken bij de trucs van een goochelaar, natuurlijk de bingokaarten met vele prijzen en de nodige hilariteit, presenteerde Mike deze lachwekkende, meezingende en vol met spelvreugde GlamourBingo. 

Heel veel dames gingen uiteindelijk naar huis met één van de vele prijzen zoals bijvoorbeeld een flink aantal diners voor 2 en high tea's die veelal geschonken waren door de plaatselijke horeca, maar ook nog mooiere prijzen zoals een paar wellnessdagen/weekenden en elke volle bingokaart (maar liefst 5 ronden) zorgde voor een vakantiereisje die te besteden zijn in een groot deel van Europa. 

Uiteindelijk ging iedereen met een goed gevoel van een gezellig avondje uit, en een aantal deelnemers met mooie prijzen, naar huis. Deze GlamourBingo is ook meteen de aftrap van het Oranjefeest wat deze week plaatsvind in Noordwijkerhout, klik hier voor het volledige programma van de Oranjevereniging.

Foto's BON.