Datum: 10-07-2020 - 05:13
31
aug
'19
VVSB G-Team start seizoen in nieuw tenue in Noordwijkerhout.
Geschreven door VVSB G-Team

VVSB G-Team start seizoen in nieuw tenue.

Op zaterdag 31 augustus is het G-team van VVSB begonnen aan hun nieuwe seizoen. Zij doen dat in een nieuw tenue, gesponsord door Pegasus Sports and Healthcare. Pegasus draagt het G-team al jaren een warm hart toe en laat dat blijken door opnieuw voor de tenues te zorgen. In deze nieuwe tenues speelde VVSB G1 tegen Katwijk G1, hetgeen resulteerde in 4-2 winst voor VVSB....

Een goed begin van het nieuwe seizoen! Voetbal is voor iedereen. Ook voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. De KNVB vindt dat mensen met een beperking ook van leuke activiteiten als voetbal moeten kunnen genieten.

Niemand staat buitenspel. Daarom organiseert de KNVB al ruim dertig jaar competities voor G-teams. VVSB heeft een G-team sinds 12 jaar, eerst als jeugdteam en sinds 5 jaar als 18+ team. Ook met een beperking moet je van leuke activiteiten kunnen genieten. G-voetbal gaat uit van ‘normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.’

Onze spelers vormen een bont gezelschap van doorbijters die te maken hebben met verschillende soorten beperkingen. Het G-team is vaak nog te vinden op het trainingsveld als andere teams al bij de open haard zitten! Sponsors als Pegasus Sports and Healthcare weten dat op waarde te schatten en ondersteunt ons team van harte. Naast de trainingen en wedstrijden is het team een groep vrienden die naast voetbal elkaar ook opzoekt en andere dingen onderneemt.

Het VVSB G-team kan nog spelers (M/V) gebruiken! Behoor je tot de doelgroep van het G-voetbal en zou je wel eens willen proeven of het ook iets voor jou is, kom dan gerust eens (met een ouder of begeleider) kijken of vrijblijvend meetrainen op vrijdagavond van 18:00 - 19:00 uur of zoek contact met coördinator Anneke van Linden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-23069871 voor meer informatie.