Datum: 17-10-2021 - 19:53
31
aug
'19
Popkoor Bloom zet een tandje bij in Noordwijkerhout.
Geschreven door Popkoor Bloom

Popkoor Bloom zet een tandje bij.

Na een verkwikkende zomerstop van zes weken, pakken de zangers en zangeressen van Popkoor Bloom deze week de draad weer op. Zij mogen hun borst nat maken want er staan maar liefst twee grote projecten op de planning voor de komende maanden; “Tasty Tunes” en “Niet te stoppen!”. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2019 presenteert Bloom een muzikale én culinaire beleving genaamd Tasty Tunes...

Een avondvullend, uniek en vernieuwend programma vol muziek. Bloom wordt daarbij ondersteund door dirigent Tim Quak en haar muzikale gasten Demi Aartse, Lene Groothuis, Joost Visser en Michel de Haas.

Culinair
De expertise van Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout staat garant voor de culinaire omlijsting van het evenement. Een intieme setting, interactie met het publiek, kortom een feest voor alle zintuigen in de mooie ambiance van De Witte Kerk in Noordwijkerhout. Gasten van Tasty Tunes krijgen tijdens de avond vier smaakvolle gerechten geserveerd, per gang begeleid door een bijpassend glas wijn.

Tickets
Op beide avonden is de ontvangst in De Witte Kerk om 18.00 uur. De prijs voor een compleet verzorgde avond bedraagt € 67,50 per persoon. De kaartverkoop (ook leuk om kado te geven) is in volle gang en er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Bloom adviseert daarom om niet te lang te wachten met het bestellen van de tickets. Dit kan via de speciale link op de website www.popkoorbloom.nl.

Niet te stoppen!
Maar liefst drie bruisende theaterconcerten, met de titel “Niet te stoppen!”, staan gepland in respectievelijk Theater de Muze in Noordwijk op 13 en 14 maart en Theater De Ontmoeting in Rozenburg (ZH) op 4 april 2020. Hoewel de data nog ver weg lijken, werkt Bloom ook voor deze concerten al enkele maanden aan de voorbereidingen en nieuw repertoire. Speciaal voor “Niet te stoppen!” heeft Bloom een regisseur aangesteld en wordt een dansgroep en een combo aan het programma toegevoegd.

Kaarten á € 12,50 zijn verkrijgbaar bij VVV Noordwijkerhout, aan de kassa van De Muze of online via www.demuzenoordwijk.nl en www.noordwijkticket.nl. De voorstelling van zaterdag 14 maart 2020 start om 20.00 uur. Het matinee van zondag 15 maart 2020 begint om 14.00 uur. Voor meer informatie: www.popkoorbloom.nl.

Foto Popkoor Bloom.