Datum: 08-07-2020 - 09:45
30
aug
'19
Laatste dag Postkantoor en Postbussenlocatie Timmers Verpakkingen een feit in Noordwijkerhout.
Geschreven door Timmers Verpakkingen

Laatste dag Postkantoor en Postbussenlocatie Timmers Verpakkingen een feit.

Maart 2007 werden bij Timmers Verpakkingen de postbussen geplaatst op Gieterij 31. En nu 12.5 jaar later verhuizen ze. Honderdduizenden brieven werden er gesorteerd en zeker in de beginperiode was dat flink aanpoten. Om 06.00 uur beginnen met sorteren om net voor 08.00 uur klaar te zijn. Tegenwoordig is dat binnen een kwartiertje voor elkaar. Dit geeft wel aan hoe de brievenmarkt veranderd is...

Vanaf september 2013 werd de dienstverlening uitgebreid met een postkantoor dat later uitgroeide tot een Business Point. De hele regio werd bediend en met de eigen ophaalservice werden vele pakketten verwerkt. Werden de postkarren in het begin nog met een busje opgehaald, al snel werd grootvervoer ingezet om de grote hoeveelheden postkarren met pakketten af te kunnen voeren.

Dagelijks werd de trailer vol geladen met karren waarbij 25 stuks meer regel werd dan uitzondering. Meer dan 4000 karren zijn er in 2018 verwerkt en dat geeft gelijk ook aan dat er met name aan het einde van de dag alle zeilen bijgezet moesten worden om de pakkettenstroom te verwerken.

De eigen webshop orders van Timmers Verpakkingen moeten ook aan het einde van de dag de deur uit en dat zorgde voor te veel werkdruk. Mede ook het aantal uren die nodig zijn om de post te verwerken, de ruimte in het pand en de teruglopende vergoedingen heeft ertoe bijgedragen dat de knoop om te stoppen met de post activiteiten begin dit jaar werd doorgehakt.

Vandaag is het dan de laatste dag en komt er een einde aan de postactiviteiten. Met veel plezier hebben we al die jaren voor u klaar gestaan en vanzelfsprekend bent u nog steeds van harte welkom in onze uitgebreide groothandel voor kantoorartikelen en verpakkingen.

Nieuwe openingstijden voor de groothandel vanaf maandag 02 september, dagelijks van 08-00 uur – 17.00 uur. Zaterdags gesloten.

Foto's PR.