Datum: 05-08-2020 - 15:43
30
aug
'19
Wielerronde van Noordwijkerhout ook voor de plaatselijke jeugd.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Wielerronde van Noordwijkerhout ook voor de plaatselijke jeugd.

Jullie weten het natuurlijk allang maar ik wil toch namens de Oranjevereniging Noordwijkerhout jullie nogmaals herinneren aan het geweldige spektakel dat woensdagmiddag 4 september door de straten van ons dorp zal razen. Het gaat natuurlijk om de jaarlijkse ronde met wielerwedstrijden voor de plaatselijke jeugd die geboren is van 2007 t/m 2012. Schrijf allemaal in want er is naast eer ook geld te verdienen...

en je kunt je vriendje en of vriendinnetje natuurlijk ook even laten zien wie er nou echt de snelste is! Tevens is er voor deze deelnemers van de AGU kidskoers een mogelijkheid om te schitteren in een streekfinale op het parcours van de RTV bollenstreek in Lisse op 29 september en daar willen we natuurlijk zeker ons gezicht laten zien.

Let op inschrijven voor de trimmerswedstrijd van de ronde van Noordwijkerhout kan woensdagmiddag tussen 14;00 en 16:00 uur kom allemaal vooral ook renner uit Noordwijkerhout want dat maakt het ook voor het publiek alleen maar leuker en worden de premies vetter!

Hulp gevraagd
Bij deze willen wij ook nog een oproep doen voor wat extra hulp tijdens de koers we zijn altijd op zoek naar vlaggers en baancommissarissen. Liefhebbers van het wielrennen die op woensdagmiddag bereid zijn om te helpen worden uitgenodigd om te reageren. Samen kunnen we de Ronde weer mooi en veilig laten verlopen. 

U kunt zich aanmelden door een mail te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl

Foto BON.