Datum: 07-10-2022 - 14:28
25
aug
'19
Gezellig druk bij de eerste en zonnige editie van 'Heel Noordwijkerhout picknickt'. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Gezellig druk bij de eerste en zonnige editie van 'Heel Noordwijkerhout picknickt'. (foto's)

Rondom de Witte Kerk in het centrum van Noordwijkerhout vond afgelopen zaterdag de eerste editie plaats van 'Heel Noordwijkerhout picknickt', een nieuwe zomeractiviteit van de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV). De organisatie bedacht een gezellige en smakelijke activiteit waarbij iedereen weer even met elkaar kon bijkletsen, nu de meeste mensen weer terug zijn van een welverdiende vakantie....

Het was gelukkig prachtig weer en dat zorgde er mede voor dat bijna alle 140 klaargemaakte picknickmanden (1 mand was goed voor 4/5 personen) verkocht werden en het van 15.00 uur 22.00 uur gezellig druk was in het centrum van ons dorp.

Naast de bestaande terrassen had de organisatie de lege gaten opgevuld met opgedekte bierbanken, bloembakken en een ijsco-karretje voor de kids. De muzikale omlijsting werd verzorgd verschillende Dj's op De Steeg. De producten uit de picknickmanden die niet verkocht werden, zijn door de NOV geschonken aan de Voedselbank. 

De deelnemende horecabedrijven waren:
Restaurant Hudson, Brasserie Op Dorp, Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout, Restaurant To Me@t, Lunchroom Arthur, Brownies & Downies, Café van der Geest en Feestcafé Madero.

Foto's BON.