Datum: 03-07-2020 - 17:48
24
aug
'19
Feestweek De Zilk zonnig van start met motortoertocht. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Feestweek De Zilk zonnig van start met motortoertocht. (foto's)

Zoals elk jaar is zaterdagochtend rond de klok van 10.00 uur de Zilker Feestweek traditiegetrouw van start gegaan met de motortoertocht. Een mooie groep van 21 deelnemers stonden aan de start, met een mooie en zonnige dag in het vooruitzicht. De start was op het parkeerterrein van de Sportlaan waar de komende dagen de meeste activiteiten zullen plaatsvinden van de Zilker Feestweek...  

De motortoertocht van dit jaar is een hele speciale, namelijk een tocht rondom de Nieuwe Waterweg, de toegang tot de grootste haven van Europa. De route voert langs de stormvloedkering (met een rondleiding voor de liefhebbers), olieraffinaderijen, spooremplacementen, naar het nieuwste stuk Nederland, Maasvlakte 2, waar de grootste containerschepen ter wereld laden en lossen. De route is ongeveer 220 km. 

Zaterdagmiddag organiseert Tennisvereniging Van Nispen in samenwerking met de Feestcommissie van 12.00 uur tot 18.00 uur de 1e editie van het ‘Zilker tennistoernooi’. We houden u de komende dagen op de hoogte over het verdere verloop van de Feestweek in De Zilk 2019.

Foto's BON.