23
aug
'19
De Harpe Davids sluit het muzikale jaar af in Noordwijkerhout.
Geschreven door De Harpe Davids

Harpe Davids start op nieuwe locatie.

De muzikanten van de Harpe Davids zijn na de zomerstop weer begonnen. Woensdagavond 21 augustus was de eerste repetitie op de nieuwe locatie. Er wordt iedere woensdag gerepeteerd van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Witte Kerk aan de Dorpsstraat 7 te Noordwijkerhout. Het programma van de Harpe Davids voor 2019. Tot de kerst staan er een aantal leuke concerten op het programma...

Tijdens de Oranjefeesten op dinsdagavond 3 september om 20.00 uur moet je in ‘t Durp zijn want dan geeft de Harpe Davids het startsein met een populair kermisconcert in de tuin van de Witte Kerk. Zondagmiddag 3 november is er een concert in de toneelzaal van de Schelft. 

Vrijdagavond 20 december wordt er gespeeld in de Witte Kerk tijdens Lichtjesavond. Zaterdagavond 21 december is de jaarlijkse kerstsamenzang in de St. Victorkerk. Concerten die u als muziekliefhebber niet wilt missen.

Kom muziek maken bij muziekvereniging de Harpe Davids.
Kinderen vanaf 7 jaar, die een instrument willen leren spelen, kunnen zich aanmelden voor HD Music4Kids, een speelse AMV cursus (Algemene Muzikale Vorming). Tijdens de muzieklessen gaan de kinderen op verschillende manieren met muziek aan de slag: zingen, spelen met instrumenten, improviseren, blokfluit spelen, noten lezen en... nog veel meer!

Door vooral veel zelf te doen en te ervaren komen allerlei muzikale aspecten aan bod. De kinderen leren zo veel over muziek en maken in deze cursus ook hun eigen muziek. Ook voor de oudere jeugd en volwassenen is het natuurlijk mogelijk om via de Harpe Davids een instrument te leren spelen.

Wil je informatie over HD Music4Kids of andere vormen van muziekonderwijs bij de Harpe Davids, neem dan contact op met Marit Hogervorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.harpedavidsnwh.nl.

Wilt u de Harpe Davids volgen?
Kijk dan eens op de website www.harpedavidsnwh.nl hier vindt u alle informatie over de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens, hoe u ons kunt steunen, contactgegevens en nog veel meer.