Datum: 17-10-2021 - 02:26
23
aug
'19
Kom gezellig naar 'Heel Noordwijkerhout picknickt'.
Geschreven door NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging)

Picknickmanden staan klaar voor 'Heel Noordwijkerhout picknickt' en o ja we hebben ook mooi weer!

Rondom de Witte Kerk in het centrum van Noordwijkerhout worden zaterdag 24 augustus tussen 15.00 uur en 22.00 uur, naast de bestaande terrassen de lege gaten opgevuld met 140 extra opgedekte bierbanken, bloembakken en een ijsco-karretje voor de kids. Voor de muzikale omlijsting zorgen een aantal leuke Dj's waaronder Willem van Leeuwen (oud DJ Boule 7 & het zeepaardje). 

Iedereen kan gezellig van terrasje naar terrasje hobbelen en overal een klein hapje en een drankje doen. Ondertussen mengen we ons en genieten van funky dance muziek van toen. 

Er zijn 140 picknickmanden (1 picknickmand is ruim gevuld voor 4 a 5 personen met 14 heerlijke producten, voor elk wat wils) voor € 10,- ( en € 5,- borg) te verkrijgen bij alle horecaondernemingen rond de witte kerk om alvast het picknick-gevoel te krijgen. Zorg dat je er snel bij bent want op=op! 

Deelnemende horecabedrijven: Restaurant Hudson, Brasserie Op Dorp, Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout, Restaurant To Me@t, Lunchroom Arthur, Brownies & Downies, Café van der Geest en Feestcafé Madero.

Na de vakantie lekker bijpraten met een borrel en hapje dan moet u zaterdag 24 augustus in Noordwijkerhout zijn. Alle 140 manden staan er klaar voor. Zaterdagmorgen doen we de verse spulletjes erbij en we zijn klaar voor Heel Noordwijkerhout Picknickt. Tot morgen op het grootste terras van de Bollenstreek.

Aanvullend aan dit evenement trakteren de deelnemende café's Feestcafé Madero, Café van der Geest en Het Feest van Harry/To Me@t, jullie 's avonds vanaf 22.00 uur ook nog eens op een aantal top feesten. Al met al een fantastisch zaterdagprogramma.

We zien jullie graag op 24 augustus rond de klok van 15:00 uur op de 'Gezelligste Picknick van de Bollenstreek' georganiseerd door de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV)