Datum: 26-10-2021 - 23:47
23
aug
'19
Shoppen in Noordwijkerhout met de Noffie-tas.
Geschreven door NOV

Shoppen in Noordwijkerhout met de Noffie-tas.

Als je in Noordwijkerhout vraagt: ‘Wat is een Noffie?’, dan kijkt niemand je gek aan, want bijna iedereen in het dorp weet wat het is. Voor degene die het nog niet weet: een Noffie is een spaarzegel, die door een groot aantal Noordwijkerhoutse winkeliers verstrekt wordt. Gratis en voor niks. Dit jaar viert de Noffie zijn/haar twintigste verjaardag! Het zegeltje is in de loop van 20 jaar...

wel een paar keer van uiterlijk veranderd, maar dat gaat zo als je van baby naar volwassenheid gaat. Na die 20 jaar is de spaarzegel onverminderd populair gezien de grote aantallen volle boekjes die ingeleverd worden. Reden voor een feestje dus. Om het twintigjarig jubileum te vieren wordt er door de Noffie-winkeliers een tas verstrekt.

Niet zomaar een tas, maar een duurzame, mooie, sterke, voor elke boodschap geschikte Noordwijkerhoutse Noffie-tas van de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging! Om een tas te bemachtigen hoef je maar één ding te doen: doe een aankoop bij een Noffie-winkelier en betaal die aankoop met een vol Noffie-boekje. Simpel toch?

De tas is verkrijgbaar bij de volgende Noordwijkerhoutse ondernemers:
DA Drogisterij Bemelman – Bruna – Jan van Dam de Fietsspecialist – Bakkerij van Eeden – Etos – Gebra – Hekker Sport / Ton Sur Ton – Hema – ID-optiek – Slagerij Klein – Slagerij van Kampen – Cafetaria de Koetiller – Kruidvat – Herenkapsalon Lars – Hengelsport van der Niet – Santhé Dranken – Terpstra Optiek –  Boekhandel Wagenaar & van Halem – Vink Multimedia – Wenson Kadowinkel.