Datum: 08-12-2021 - 11:56

   

22
aug
'19
Gasten Stichting Met je Hart genieten van 2e editie 'Noordwijkerhouts Muziekfeest'. (foto's)
Geschreven door Met je hart Noordwijkerhout/Noordwijk

Stichting met je Hart Noordwijkerhout opent haar deuren voor Noordwijk èn heeft een primeur.

Stichting met je Hart Noordwijkerhout draait al weer enige jaren met groot succes. Zij organiseren structureel waardevolle ontmoetingen voor eenzame ouderen. Het werd de hoogste tijd, ook vanwege de fusering en de verbinding met Noordwijk, om een team in Noordwijk te gaan opstarten. Sabine Fasting en Sandra de Winter, de voortrekkers van met je Hart Noordwijkerhout...

hebben iemand in Noordwijk gevonden, in de persoon van Carry Cramer, die in Noordwijk een tweede team gaat opstarten. Met behulp van alle kennis en ervaring van Team Noordwijkerhout gaat Carry de uitdaging aan om in Noordwijk van start te gaan.

Voorlopig blijft team Noordwijkerhout met team Noordwijk samenwerken en er naar toe te gaan werken in de toekomst samen te gaan om één team te gaan vormen voor alle woonkernen. De ambassadeurs Sjaak van den Berg en Alfons Morssink zullen zich gaan inzetten voor het nieuwe team Noordwijkerhout/Noordwijk.

Carry Cramer is bekend in Noordwijk als voormalig raadslid, ze is voorzitter geweest van wijkvereniging het Oude Zeedorp, initiatiefnemer van Samen voor Vrede, en ze was altijd werkzaam in de sport. Ze geniet nu van haar pensioen en gaat zich heel graag inzetten voor team Noordwijk met je Hart.

Carry zoekt uiteraard vrijwilligers in Noordwijk om haar te helpen het team verder op te zetten en uit te breiden om net als in Noordwijkerhout de eenzaamheid onder de ouderen te kunnen gaan bestrijden. Dit doet de Stichting door waardevolle ontmoetingen te organiseren die structureel terugkomen zodat er daadwerkelijk verbinding onder de ouderen ontstaat. Wil je je aanmelden als vrijwilliger of meer informatie willen hebben mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Primeur!
Daarnaast heeft het team een PRIMEUR!! Team Noordwijkerhout/Noordwijk is trots u mede te delen dat zij in de persoon van cabaretière Tineke Schouten een nieuwe ambassadrice heeft gevonden! Zij wordt één van de gezichten van Stichting met je Hart Noordwijkerhout/Noordwijk. Tineke heeft reeds een verbinding met Noordwijk doordat zij enige maanden per jaar in haar Noordwijkse woning aan zee verblijft om inspiratie op te doen voor haar nieuwe tournee.

Stichting met je Hart is inmiddels in 28 gemeenten in Nederland actief. Elke gemeente heeft een ambassadeur met een landelijke bekendheid.