Datum: 24-09-2020 - 19:53
21
aug
'19
Viswedstrijd ouderencompetitie HSV de Arnoud in Noordwijkerhout.
Geschreven door Ouderenafdeling HSV De Arnoud

Ouderenafdeling HSV De Arnoud: Kees en Leo van den Burg winnen koppelwedstrijd in Ringvaart.

Ter afsluiting van het seizoen werd er een koppelwedstrijd georganiseerd door de Ouderenafdeling HSV De Arnoud. Wedstrijdlocatie was de Ringvaart op het rechte stuk van de Lijnden. De koppels worden op een ludieke wijze gevormd. De hoogst geklasseerde visser in 2019 viste met de laagst geklasseerde. Er werd gevist in 2 vakken. Er zaten 11 koppels aan de waterkant...

die genoten van een lekker zonnetje. De grote vis liet het op de meeste plaatsen afweten. Op kop en staart werden enkele brasems gevangen. Daarentegen werd er genoeg kleine vis gevangen en ving iedereen zijn visje.

Vak A:
In vak A visten Kees en Leo van den Burg (foto links) ieder met de vaste stok. Zij wisten grote voorns te vangen met een totaal gewicht van 11.000 gram. Hiermee werden zij winnaar in het vak en tevens algemeen winnaar. De 2e prijs was voor het koppel Arie van den Burg en Arie Warmerdam met een vangst van 7.000 gram.

Op kop zaten Henk van den Berg en Gijs Geerlings. Zij harkten 6.500 gram naar binnen hetgeen genoeg was voor de 3e prijs. Buiten de prijzen vielen de Koppels Piet Halfschepel en Bart de Vries 5600 gram, Peter Duwel en Theo Hooghe 3.100 gram en Aad van Dies en Fred van Eeden 2.500 gram

Vak B:
In vak B ging de 1e prijs naar het koppel Henk Heemskerk en Siem Zuiderduin (foto rechts). Op de staart vingen zij 5.400 gram. Arend Hoogeveen en Toon Duwel behaalden de 2e prijs. Zij brachten 4.200 gram ter weging.

Het koppel Ben Persoon en Nico Prins grepen de 3e prijs met een vangstgewicht van 3.800 gram. Buiten de prijzen vielen Jos Aartman en Jan Vrolijk 3.200 gram en het koppel Jan Plug en Jan Vink 2.900 gram. 

Meer informatie over de Arnoud vind u op www.dearnoud.nl

Foto HSV De Arnoud.