Datum: 30-06-2022 - 06:24
19
aug
'19
Kom gezellig naar 'Heel Noordwijkerhout picknickt'.
Geschreven door NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging)

Kom gezellig naar 'Heel Noordwijkerhout picknickt'.

Rondom de Witte Kerk in het centrum van Noordwijkerhout worden zaterdag 24 augustus tussen 15.00 uur en 22.00 uur, naast de bestaande terrassen de lege gaten opgevuld met 120 extra opgedekte bierbanken, bloembakken en een ijsco-karretje voor de kids. Voor de muzikale omlijsting zorgen een aantal leuke Dj's waaronder Willem van Leeuwen (oud DJ Boule 7 & het zeepaardje)....

Iedereen kan gezellig van terrasje naar terrasje hobbelen en overal een klein hapje en een drankje doen. Ondertussen mengen we ons en genieten van funky dance muziek van toen. 

Er zijn 120 picknickmanden (1 picknickmand is ruim gevuld voor 4 a 5 personen) voor € 10,- ( en € 5,- borg) te verkrijgen bij alle horecaondernemingen rond de witte kerk om alvast het picknick-gevoel te krijgen. Zorg dat je er snel bij bent want op=op! 

Deelnemende horecabedrijven: Restaurant Hudson, Brasserie Op Dorp, Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout, Restaurant To Me@t, Lunchroom Arthur, Brownies & Downies, Café van der Geest en Feestcafé Madero.

Aanvullend aan dit evenement trakteren de deelnemende café's Feestcafé Madero, Café van der Geest en Het Feest van Harry/To Me@t, jullie 's avonds vanaf 22.00 uur ook nog eens op een aantal top feesten. Al met al een fantastisch zaterdagprogramma.

We zien jullie graag op 24 augustus rond de klok van 15:00 uur op de 'Gezelligste Picknick van de Bollenstreek' georganiseerd door de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV)