Datum: 10-08-2020 - 22:33
19
aug
'19
Weer een mooi programma voor het Vogelschieten bij SV ‘de Duinschutters’ aan de Dijkzicht in Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Weer een mooi programma voor het Vogelschieten bij SV ‘de Duinschutters’ aan de Dijkzicht.

In samenwerking met Schietvereniging ‘de Duinschutters’, wordt er tijdens de kermis op donderdagochtend 5 september weer het evenement de Oranje-Vogel-Schietwedstrijd georganiseerd. Tijdens deze wedstrijd wordt er gestreden om de befaamde titel SCHUTTERSKONING en SCHUTTERSKONINGIN 2019. Op deze gezellige ochtend gaan spanning en de nauwkeurigheid...

van het richten en schieten hand in hand. Voor zowel de heren als voor de dames zijn er aparte banen. Dus vooral de dames zijn weer speciaal van harte uitgenodigd om deel te nemen. Laat je dus niet weerhouden! Op dit evenement is iedereen van harte welkom.

Voor het schieten van de kop, staart en vleugel heeft de Oranjevereniging ook dit jaar weer veel prijzen te verdelen. En er zijn diverse andere elementen aanwezig om de strijd zo spannend en aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo is er onder andere een aparte baan voor het schieten van kleiduiven. Iedereen heeft diverse kansen op één van de prijzen.

Niemand gaat met lege handen naar huis omdat we ook de traditionele rookworsten uitdelen aan het einde van de ochtend. Bij elkaar een fantastische reden om ook dit jaar weer in te schrijven.

Dit kan bij vóórinschrijving bij de locatie van de Duinschutters aan de Dijkzicht 4 op zaterdag 31 augustus of anders donderdagochtend voor aanvang. Maar wees er snel bij want vol = vol.

Het evenement begint om 9.15 uur. Rond de klok van 12.00 uur is de prijsuitreiking. Deelname is vanaf 18 jaar. Let op! Door de wettelijke regelgeving dienen ALLE deelnemers zich te legitimeren d.m.v. een geldig paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

Meer informatie is te vinden op de website van de Oranjevereniging, www.ovnwh.nl of in het programmaboekje.

Foto BON.