Datum: 04-06-2020 - 20:46
16
aug
'19
Centrum Jeugd en Gezin organiseert cursus ‘Baby in beeld’ in Noordwijk en ook voor Noordwijkerhout.
Geschreven door Centrum voor Jeugd en Gezin

Centrum Jeugd en Gezin organiseert cursus ‘Baby in beeld’.

Dinsdagmorgen 27 augustus a.s. start de cursus ‘Baby in beeld’, voor ouders met een eerste baby tussen 0 en 4 maanden, in CJG Noordwijk (ook voor Noordwijkerhout). Een nieuwe baby, een nieuwe ouder. De eerste maanden met een baby kom je als kersverse ouder voor veel nieuwe situaties te staan: huilen, troosten, groeien, spelen, slapen, niet slapen en nog veel meer. Veel 'nieuwe' ouders hebben vragen....

Daarom organiseert het CJG de ouderbijeenkomsten 'Baby in Beeld'. Er is alle tijd en gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met de andere ouders van jonge baby’s. Dat is vaak prettig, want praten met andere ouders in dezelfde situatie leidt tot de geruststellende ontdekking, dat zij dezelfde gevoelens en ervaringen hebben.

Meedoen aan ‘Baby in beeld’ geeft je meer zelfvertrouwen. Dat is fijn voor jezelf en ook voor je kind. De cursus ‘Baby in Beeld’ bestaat uit 4 bijeenkomsten op de dinsdagmorgen 27 augustus, 3, 10 en 17 september van 10.00 – 11.30 uur en kost € 10,- p.p. (ouderparen 10% korting). Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl.