Datum: 27-10-2021 - 17:33
14
aug
'19
Grote veranderingen bij Suzanne's Feest-Shop.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Grote veranderingen bij Suzanne's Feest-Shop.

Het gaat goed met Suzanne's Feest-Shop in de Havenstraat. Het is alweer 3 jaar geleden dat er een deel van de winkel werd omgebouwd tot Top1Toys speelgoedwinkel. Met het wegvallen van veel Intertoys winkels in de regio is de vraag naar speelgoed groot en trekt de winkel ook veel bezoekers van buiten Noordwijkerhout. Binnenkort sluit ook Topday in Lisse, de winkel voor de complete trouwbeleving....

Suzanne's Feest-Shop neemt het decoratie deel van deze winkel over. Er staan dus grote veranderingen te wachten. De speelgoedwinkel wordt uitgebreid en een deel van de winkel wordt ingericht met artikelen voor het decoreren van jullie feestlocaties. Het wordt direct goed aangepakt, want Suzanne's Feest-Shop decodeert natuurlijk niet alleen locaties voor huwelijken, maar ook voor verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten of andere gelegenheden.

Om ruimte te maken en omdat klanten steeds vaker feestkleding kopen, stopt Suzanne's Feest-Shop met het verhuren van themakleding, met uitzondering van Sint, Piet, Kerstman en Paashaas. Voor deze laatste thema’s blijft het wel mogelijk om kleding te huren. Inmiddels is gestart met de verkoop van de overige verhuurkleding. Heb je binnenkort een feest of ben je op zoek naar een leuke goedkope outfit ga dan zeker even langs en sla je slag.

Blijf de ontwikkelingen van Suzanne's Feest-Shop volgen op Blik Op Noordwijkerhout, Facebook en Instagram.

Foto's PR.