Datum: 03-06-2020 - 05:26
13
aug
'19
Sandra Kroon van Sercom Regeltechniek behaalt zilver op Wereldkampioenschap Senior Badminton in Polen.
Geschreven door Sercom Regeltechniek

Sandra Kroon van Sercom Regeltechniek behaalt zilver op Wereldkampioenschap Senior Badminton in Polen.

Van 4 t/m 11 augustus 2019 nam Sandra Kroon (foto boven links), onze collega van Sercom Tegeltechniek, deel aan de World Senior Badminton Championships in Katowice Polen. In de halve finale namen Sandra en haar dubbelpartner Jeannette het op tegen het als 2e geplaatste Ierse koppel Peard/Williams. In een zeer spannende wedstrijd werd er met 21-18 / 19-21 / 21-19 gewonnen van het Ierse duo. Door naar de finale...

De finale speelden Jeannette en Sandra (3/4) tegen het ongeplaatste Duitse koppel Kienitz/Teichmann. De Nederlandse dames gingen goed van start en stonden steeds een paar puntjes voor. Aan het eind van de 1ste game ging het Duitse koppel er helaas toch overheen en haalde met 17-21 de game binnen. Ook in de 2e game bleven de Duitsers sterk spelen en deze verloren de Nederlandse dames dan ook met 11-21.

Uiteraard niet het gewenste resultaat, maar alsnog ZILVER op een wereldkampioenschap! Super goed gedaan, iets om trots op te zijn. Benieuwd naar de uitslagen van al Sandra’s wedstrijden? Ga dan naar Tournamentsoftware.com.

Foto's PR