12
aug
'19
Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam (SOP) dankt vrijwilligers met barbecue. (foto's)
Geschreven door Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam

Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam (SOP) dankt vrijwilligers met barbecue. (foto's)

De S.O.P (Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam) organiseerde voor haar vrijwilligers op zaterdag 10 augustus een overheerlijke barbecue. Uiteraard waren ook de partners uitgenodigd en het was in de grote zaal van Puyckendam een gezellig samenzijn. In totaal waren er 45 mensen aanwezig. Slager Freek en Cynthia had er een prachtig buffet van gemaakt met heerlijke salades en lekkere soorten vlees....

De voorzitter Bert Volkerijk hield een openingswoordje en bedankte de vrijwilligers voor hun zeer gewaardeerde inzet voor de stichting. Het bestuur kan de stichting niet alleen runnen, zij geven wel leiding en sturing, doch de vrijwilligers spelen een zeer grote rol in het succes van de stichting.

Het enige minpuntje was de storm die over Nederland raasde, maar Arie Groenen, de barbeheerder, had een mooie stevige bus neergezet van een garagebedrijf uit Voorhout en de kleine tent voor de barbecue stond als een huis. Zoals gezegd, de sfeer was uitstekend en er hadden zich leuke groepjes gevormd die ook de gratis drankjes wel waardeerden.

Door de herhaalde oproepen zijn er ook 3 nieuwe vrijwilligers bijgekomen en uiteraard kunnen wij altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Mede daardoor kunnen de diensten meer gespreid worden en hoeven de vrijwilligers niet zo veel diensten te draaien, In principe gaat het om een middag- of avond deel. Het bestuur kan terugzien op een zeer geslaagde barbecue en de volgende activiteit zal rond de kersttijd zijn.

Foto's PR.