Datum: 17-10-2021 - 03:14
12
aug
'19
Noordwijkerhout Culinair 2019 een smakelijk en gezellig succes. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Noordwijkerhout Culinair 2019 een smakelijk en gezellig succes. (foto's)

De weersvoorspellingen voor de eerste dag van Noordwijkerhout Culinair 2019 waren niet zo best, het beloofde een stormachtige zaterdag te worden. De organisatie van Culinair nam daarop zoveel mogelijk maatregelen om de voorspelde zware windstoten op te vangen. De partytenten werden extra stevig vastgezet en een Noordwijkerhouts transportbedrijf stelde twee vrachtwagens beschikbaar...

om de 17e editie van Noordwijkerhout Culinair uit de wind te houden. Het publiek bleef er niet voor thuis want de zon scheen veelvuldig en de temperatuur was prima en dat zorgde voor een gezellige en druk bezochte eerste dag. Op het podium op de Steeg was er live muziek van de band Expired Faces en konden de bezoekers genieten van de vele hapjes en drankjes die er bij de deelnemende Noordwijkerhoutse horecaondernemers te verkrijgen waren.

Op zondag was de wind gelukkig wat minder heftig en daarmee trok ook de tweede droge dag van Culinair 2019 gelijk vanaf het begin opnieuw flink wat bezoekers. Iedereen deed zich tegoed aan de lekkerste hapjes die de zeven Noordwijkerhoutse eetgelegenheden aan ze voorschotelden, maar ook een drankje en muziek van de band The Beards maakten de 17e editie van Noordwijkerhout Culinair 2019 weer tot een smakelijk en gezellige succes.

Noordwijkerhout Culinair 2019 werd georganiseerd door de NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging).

De deelnemende eet- en drinkgelegenheden van Noordwijkerhout Culinair 2019 waren:
* Brasserie Op Dorp
Café van der Geest
Cafetaria De Koetiller
Feestcafé Madero
Restaurant Hudson Bar & Kitchen
Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout
Restaurant To Meat
Landgoed Tespelduyn (Tespelduyn heeft helaas door de slechte weersvoorspellingen af moeten zeggen)

Foto's BON.