08
aug
'19
'Chateau Meiland' één van de vijf winnaars in laatste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring verkiezing 2019. (top 20 bekend)
Geschreven door Weekend

Martien Meiland presenteert nieuw tv-programma op SBS 6.

Noordwijkerhouter Martien Meiland, bekend door Ik Vertrek en de populaire realityserie Chateau Meiland, kan zijn geluk niet op. Behalve dat op 26 augustus het tweede seizoen van Chateau Meiland van start gaat, gaat dé ontdekking van het afgelopen tv-seizoen bij SBS ook nog een ander programma presenteren. Aan Weekend vertelt een glunderende Martien dat hij dit najaar op SBS 6...

ook te zien is in het nieuwe televisieprogramma Cash Or Trash. De opnamen voor dat programma vinden eind deze maand al plaats. Wat voor soort programma Cash Or Trash precies is, wil het kersverse tv-fenomeen nog niet zeggen.

‘Ik heb eerlijk gezegd alweer veel te veel verteld. Ik weet namelijk niet eens of al bekend mocht worden dat ik het ging presenteren’, aldus Martien. Het wordt volgens de televisiester in ieder geval een hartstikke leuk programma: ‘Daarvan ben ik overtuigd’, besluit hij.

Het hele interview met Martien Meiland staat deze week in Weekend!

Bron Weekend.