07
aug
'19
'Chateau Meiland' één van de vijf winnaars in laatste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring verkiezing 2019. (top 20 bekend)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

'Chateau Meiland' één van de vijf winnaars in laatste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring verkiezing 2019. (top 20 bekend)

Ruim twaalf jaar geleden ging de markante Martien Meiland het buitenlandse avontuur, geheel op eigen wijze, al eens aan met zijn vrouw Erica en hun twee dochters. Heel Nederland kon op TV zien hoe ze een prachtig kasteel in Midden-Frankrijk om wisten te toveren tot een chambres d’hôtes. Het werd een succes, maar na twee jaar eindigde het avontuur toen...

Erica de heimwee niet meer kon verdragen. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en dit jaar probeerde de familie Meiland het opnieuw. U heeft in de afgelopen negen afleveringen van de eerste serie kunnen zien hoe zij wederom hun huis en haard achter hebben gelaten voor een nieuw Frans avontuur op een manier zoals alleen ‘de Meilandjes’ dat kunnen.

Klik hier als u een uitzending gemist heeft of de leukste clips uit de reality-serie wilt bekijken.  
Klik hier voor het eerste nieuwsitem van de verhuizing op BON.
Klik hier voor het nieuwsitem op BON: Martien en Erica bij het tv-programma van Jeroen Pauw.
* Klik hier voor het nieuwsitem: Ook de Witte Kerk mag niet ontbreken in 'Chateau Meiland'. (foto's)
* Klik hier voor het nieuwsitem: Stem 'Chateau Meiland' in laatste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring verkiezing 2019. (update: tussenstand)

Nieuwsupdate 7-8-2019: Winnaars laatste kwalificatie Gouden Televizier-Ring.

Het is zover: de vierde en laatste kwalificatieronde van de 54e Gouden Televizier-Ring Verkiezing zit erop. Dankzij alle stemmers zijn er weer vijf winnaars gekozen en is de lijst met 25 kanshebbers op de Gouden Televizier-ring 2019 nu bijna compleet.

De winnaars van de vierde kwalificatieronde zijn in alfabetische volgorde Beau en de veteranen (RTL 4), BinnensteBuiten (KRO-NCRV), Chateau Meiland (SBS6), Helden van het Máxima (AVROTROS) en Vroege vogels (BNNVARA).

Deze vijf programma’s maken nu kans op een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2019. Deze winnaars mogen trots zijn op jullie als hun trouwe kijkers, want er is deze ronde weer massaal gestemd. 

Top 20
Met de laatste vijf tv-programma’s erbij telt de selectielijst met kanshebbers op een nominatie nu 20 titels. In alfabetische volgorde zijn dat:

Beau en de veteranen (RTL 4)
Beste zangers (AVROTROS)
Beter laat dan nooit (RTL 4)
BinnensteBuiten (KRO-NCRV)
Blauw bloed (EO)
Chateau Meiland (SBS6)
De luizenmoeder (AVROTROS)
Ellie op patrouille (AVROTROS)
Expeditie Robinson (RTL 5)
Frans Bauer in China (AVROTROS)
Heel Holland bakt (Omroep MAX)
Helden van het Máxima (AVROTROS)
Het Rotterdam project (RTL4)
Ik weet wie je bent (KRO-NCRV)
Klem (BNNVARA)
Paleis voor een prikkie (SBS6)
Project Rembrandt (NTR)
Rail away (EO)
Urk! (SBS 6)
Vroege vogels (BNNVARA) 

Wildcards
De lijst is nu bijna compleet. Binnenkort maakt de redactie van Televizier nog vijf titels bekend die dankzij een wildcard alsnog op de lijst komen. Deze programma’s trokken net als de winnaars massa’s kijkers of waren bijvoorbeeld hét gesprek van de dag, maar kregen nét te weinig stemmen tijdens de kwalificatierondes.

Gouden Televizier-Ring Verkiezing
Het stemmen is nog niet voorbij! Als de lijst met 25 titels komende week compleet is, start op 20 augustus de grote nominatieronde. Dan kan er ook gestemd worden op alle andere awards die er tijdens het Gouden Televizier-ring Gala worden uitgereikt. Dit Gala is op woensdag 9 oktober in AFAS Live te Amsterdam. Dan wordt eindelijk duidelijk welk programma die felbegeerde 54e Gouden Televizier-Ring wint!

Foto´s PR.