Datum: 26-08-2019 - 10:51
  
06
aug
'19
Familieberichten op Blik Op Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Familieberichten 'Dankbetuiging 60-jarig huwelijk'. (update 06-08-2019)

Tegenwoordig hebben veel mensen toegang tot het internet en raadplegen dit medium dan ook dagelijks. Internet neemt steeds meer functies van de gedrukte media over. Dat geldt ook voor familieberichten. BON speelt in op die ontwikkeling. Het is mogelijk voor particulieren om gratis een aankondiging van een huwelijk, jubileum of een geboortebericht te plaatsen op Blik Op Noordwijkerhout...

Deze nieuwswebsite trekt duizenden bezoekers per dag en is dus een prima medium om uw familiebericht kenbaar te maken aan Noordwijkerhout of De Zilk. 

De familieberichten met een dankbetuiging van 60-jarig huwelijk zijn bijgewerkt tot 06-04-2017, klik hier.

Het bericht is geplaatst onder ‘Familieberichten' links van het scherm bij "Uitgelicht". U kunt ons uw geboortekaartje toesturen en eventueel een foto van uw pasgeborene. Maar ook een aankondiging van een huwelijksjubileum of wat dan ook. U kunt uw foto/kaart aanleveren in een minimale formaat van 800x600 pixels. 

De website van BON wordt dagelijks aangepast, dus op elk gewenst moment plaatsen we uw bericht. Het bericht blijft enige tijd staan op de website staan, maar wordt altijd verwijderd als u dat wenst. Een familiebericht plaatsen is kosteloos. Wilt u ook uw bericht plaatsen dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..