Datum: 22-01-2020 - 03:52
04
aug
'19
Kofferbak- en rommelmarkten op het Bavo-terrein ook dit jaar weer een groot succes. (foto's bijzondere items)
Geschreven door CV de Keiebijters

Kofferbak- en rommelmarkten op het Bavo-terrein ook dit jaar weer een groot succes. (foto's bijzondere items)

Meer dan 25 jaar geleden organiseerde Carnavalsvereniging de Keiebijters zijn eerste maar ook enige rommelmarkt per jaar in de toenmalige Toneelzaal van Sint Bavo (inclusief een veiling). De Keiebijters hoopten daarmee de clubkas wat te kunnen spekken voor het organiseren van carnavalsactiviteiten voor bewoners en cliënten van destijds Sint Bavo en Sancta Maria...

Anno 2019 wordt de opbrengst van de dit jaar negen huidige rommel- en kofferbakmarkten op het grote Bavo-terrein achter het hoofdgebouw, gebruikt om een carnavalsfeest te kunnen organiseren in de welbekende Feesthal van de Keiebijters voor cliënten van Raamwerk, Rivierduinen en andere regionale instellingen.

Dit jaar staan tot nu toe op de eerste zes, van de in totaal 9 rommel- en kofferbakmarkten, tussen de 150 en 250 kramen per zondag en dat is opnieuw een regelrechte toeristische attractie voor Noordwijkerhout. Duizenden bezoekers van heinde en ver, waaronder flink wat toeristen van de campings aan de kust, hebben de afgelopen weken achter het hoofdgebouw van de Bavo veelvuldig rondgesnuffeld of er iets van hun gading bij stond.

Tot nu toe hebben er gelukkig nagenoeg droge en zonnige markten plaatsgevonden, er staan er na vandaag nog drie op de agenda van dit jaar en dat is tot en met zondag 25 augustus. U bent vandaag zondag 4 augustus nog tot 16.00 uur van harte welkom en toegang is zoals gewoonlijk gratis. Mocht u zelf van plan zijn om de komende zondagen uw overbodige spullen te gaan verkopen, kijk dan voor meer informatie op de website www.keiebijters.com.

Foto's BON: Bijzondere spullen wat u zoal kunt aantreffen op de rommel- en kofferbakmarkten op het Bavo-terrein.