Datum: 04-07-2020 - 13:39
03
aug
'19
Kinderen genieten van een magische Sprookjesdag in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging

Kinderen genieten van een magische Sprookjesdag in Noordwijkerhout. (foto's)

Op zaterdag 3 augustus vond Noordwijkerhouts leukste evenement vol met magie plaats voor de kinderen groot en klein en dat is de Sprookjesdag. Heel veel kinderen genoten samen met hun ouders en/of grootouders, onder prima weersomstandigheden van alle activiteiten in het centrum van Noordwijkerhout. De kinderen konden deelnemen aan...

verschillende spelletjes en activiteiten die verspreid waren over het centrum van het dorp, maar de kids konden ook lekker genieten van diverse traktaties die geschonken werden door de betreffende ondernemers. Aladdin zweefde geregeld door het dorp en nam iedere keer een kind mee op zijn vliegend tapijt. 

In opdracht van de NOV had Annemieke Hoogeboom van Toneelvereniging ODI een sprookje geschreven en deze werd vervolgens verschillende keren op de dag voor een groot publiek uitgevoerd door leden van ODI en een enthousiaste deelnemer van de toneelworkshop in de tuin van de Witte Kerk.

Zoals ook in de voorgaande jaren vertelde de Vertelfee het verhaal en dit werd overgenomen door de Sprookjesfiguren. Maar ieder jaar loopt het sprookje toch weer op een heel verrassende manier anders. Gelukkig kon het eindigen met: En ze leefden nog lang en gelukkig. 

Kortom het was weer magische Sprookjesdag in het centrum van Noordwijkerhout, met dank aan de organisator de NOV (de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging)

Foto's BON.