Datum: 17-05-2022 - 20:26
03
aug
'19
Blik Op Noordwijkerhout boekt recordaantal bezoekers in één maand.
Geschreven door Redactie BON

Blik Op Noordwijkerhout boekt recordaantal bezoekers in één maand.

Op 28 juni 2010 is de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout online gegaan en sindsdien verzorgt Blik Op Noordwijkerhout voor u het nieuws van, voor en over Noordwijkerhout en De Zilk. BON heeft in die negen jaar meer dan 18.000 berichten geplaatst en daarmee zijn de volgers en de bezoekersaantallen van deze nieuwswebsite in de loop van de jaren flink gestegen....

Sinds 2015 konden we u in al die jaren eind december melden dat we over magische grens van '1 miljoen' bezoekers (sessies) heengingen.

Maar ook 2019 legt ons geen windeieren en stijgen de bezoekersaantallen gestaag door. We kunnen zelfs nu al met trots melden dat BON, ondanks dat het een zomer/vakantiemaand is, in de maand juli 2019 sinds ons bestaan we een recordaantal bezoekers in één maand mochten ontvangen op onze nieuwswebsite. 

In vergelijking met de maand juli 2018 was de stijging van het aantal bezoekers in 2019 maar liefst 40%, een fantastisch resultaat voor BON en de verwachting is dat de groei zich de rest van het jaar zal voortzetten.

De redactie van Blik Op Noordwijkerhout bedankt alle verenigingen, ondernemers en andere organisaties in Noordwijkerhout en De Zilk voor hun nieuwsinbreng via BON, samen kunnen we ons dorp voorzien van het laatste nieuws van, voor en over Noordwijkerhout en De Zilk.