31
jul
'19
Zaterdag 17 augustus het 17e Shantykorenfestival met 8 koren in Noordwijkerhout. (programma)
Geschreven door Shantykoor ´t Bollenhart

Zaterdag 17 augustus het 17e Shantykorenfestival met 8 koren. (programma)

Op zaterdag 17 Augustus wordt alweer het 17e Shantykorenfestival in het centrum van Noordwijkerhout gehouden. Er zijn 8 deelnemende koren uit alle windstreken. De organisatie voor dit unieke evenement in het Hart van de Bollenstreek, ligt in handen van het plaatselijke Shantykoor 't Bollenhart en de hoofdsponsor is voor het negende jaar Flexible Human Services...

Er staan vier podiums opgesteld waar de acht koren hun optredens gaan verzorgen: in de Dorpsstraat (podium D), in de Zeestraat (podium C), op het Marktplein (podium B) en het hoofdpodium staat bij de Witte Kerk (podium A). 

Het festival wordt om 12.45 uur geopend en de grande-finale met alle 8 koren is net als de opening op het hoofdpodium bij de Witte Kerk en rond de klok van 17.45 uur.

Rondom de Witte Kerk zijn op deze dag volop restaurants en snack- en drankvoorzieningen aanwezig om een dagje lekker te genieten van alles wat het leven aangenaam maakt.

Deelnemende koren zijn:
Zingerij Dwarsgetuigd > Nuenen, Shanty-en Willekoar De Blierbekjes > Winsum, Shantykoor ’t Joppekoor > Warmond, Shantykoor De Zilk > De Zilk, Shantykoor De Torren > Lisse, Shantykoor IJgenweiss > Berkel en Rodenrijs, Shantykoor Compagniezangers >  en.....Shantykoor 't Bollenhart uit Noordwijkerhout. Het programma van de dag staat hieronder.