Datum: 27-09-2022 - 00:23
8 aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

29
jul
'19
Grootse golfdag op Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout.
Geschreven door Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
Foto's Redactie BON

Grootse golfdag op Golfbaan Tespelduyn.

Op zaterdag 27 juli vond op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn een wel heel bijzondere golfdag plaats. In samenwerking met TravelXL Beuk en Club Med werd een golfevenement georganiseerd waar gestreden werd om een prijzenpot ter waarde van liefst € 4.000. Met een uitermate groot deelnemersveld van maar liefst 112 golfers was Tespelduyn deze dag dé locatie voor iedere golfliefhebber...

De 1e prijzen in de verschillende categorieën werden gewonnen door Peter Hottentot, Katinka Pennings, Fred Warmerdam, Anneke Brouwer en Tom-Erik Grotens.

“Natuurlijk verdienen deze winnaars erg veel lof om in zo’n grote wedstrijd 1e te worden en wij feliciteren hen dan ook van harte”, aldus Peter Duivenvoorde, directeur van Tespelduyn. “Bijzonder aspect aan deze golfdag is de verloting van de spectaculaire prijzen”, vervolgt Duivenvoorde. “Dat kunnen wij alleen maar verzorgen door onze fijne samenwerking met TravelXL Beuk en met Club Med”.

“Wij doen dit inderdaad met volle overtuiging nu alweer 5 jaar”, vult Patrick Beuk, eigenaar van 4 TravelXL-vestigingen aan. “En elk jaar weer begroeten wij meer dan 100 deelnemers. Elke golfer die aan de wedstrijd deelneemt maakt even veel kans op een prijs, aangezien de grote prijzen middels loting verdeeld worden”.

De prachtige hoofdprijs, een weekend all-inclusive verblijf voor 2 personen op een Franse bestemming van Club Med ter waarde van ca. € 700 werd gewonnen door Ad van den Berg, De 2e prijs, een reischeque ter waarde van € 500 werd gewonnen door Riet Stol. Willem Plug en Wim Kuin waren de gelukkige winnaars van een reischeque van € 250. Verder waren er winnaars die huiswaarts gingen met mooie prijzen als TravelXL Beuk reischeques van € 200, € 100, high tea’s, diner- en greenfee-arrangementen en business-kaarten voor ZZ Leiden Basketball.

TravelXL Beuk, Club Med en Golfbaan Tespelduyn kijken terug op een fantastische dag en zetten hun samenwerking voort. In de zomer van 2020 vindt de 6e editie van deze golfdag plaats, uiteraard wederom op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Informatie over golfen is te vinden op www.golfbaantespelduyn.nl

Foto’s PR.
1 - boven: Prijswinnaar Ad van den Berg met Suzanne van Burken van TravelXL Beuk en Peter Duivenvoorde van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.
2 - beneden: Groepsfoto van de prijswinnaars