25
jul
'19
Landbouwmechanisatiebedrijf Wout Hogervorst V.O.F. uit Noordwijkerhout genomineerd voor OOM Award 2019.
Geschreven door OOM Award

Landbouwmechanisatiebedrijf Wout Hogervorst V.O.F. uit Noordwijkerhout genomineerd voor OOM Award 2019.

Landbouwmechanisatiebedrijf Wout Hogervorst V.O.F. uit Noordwijkerhout is deze week genomineerd voor de OOM Award Zuid-Holland 2019. De OOM Award is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. Naast Wout Hogervorst vof zijn ook Padmos uit Stellendam en Berg Hortimotive uit De Lier in de race voor de award. De winnaar wordt bekendgemaakt op 6 september...

Bekijk hier de video van Wout Hogervorst V.O.F. en de nominatie voor de OOM Award: Klik hier: https://youtu.be/OHVyuFOJydQ

“Kennis is enorm belangrijk in ons vakgebied, je moet in veel disciplines uit de voeten kunnen,” zegt André Hogervorst, mede-eigenaar van Wout Hogervorst vof. “Opleiden is dus enorm belangrijk voor ons bedrijf. Dat doen we bijvoorbeeld met stageplekken, werkleertrajecten en allerlei cursussen. We zijn er eigenlijk continu mee bezig. En dat werpt zijn vruchten af. Onze medewerkers zijn gemotiveerd, verstaan hun vak en blijven graag bij ons werken. Zonder opleiden zouden we dus nooit staan waar we nu staan.”

Criteria nominatie
De nominaties voor de OOM Award komen mede tot stand op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden.

Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven en komt vervolgens met een eindoordeel, dat wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district. Wout Hogervorst V.O.F. weet dus op vrijdag 6 september of de OOM Award mee naar Noordwijkerhout gaat.

Over de OOM Award
De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Ons gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn een kleine 14.000 bedrijven en circa 145.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig uit Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie. Kijk voor meer informatie op www.oom.nl.

Foto: Olivier Huisman