Datum: 09-04-2020 - 18:22
  
Update: 07-04-2020.
31
jul
'19
Ook de Witte Kerk van Noordwijkerhout mag niet ontbreken in 'Chateau Meiland'. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Stem 'Chateau Meiland' in laatste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring verkiezing 2019. (update: tussenstand)

Ruim twaalf jaar geleden ging de markante Martien Meiland het buitenlandse avontuur, geheel op eigen wijze, al eens aan met zijn vrouw Erica en hun twee dochters. Heel Nederland kon op TV zien hoe ze een prachtig kasteel in Midden-Frankrijk om wisten te toveren tot een chambres d’hôtes. Het werd een succes, maar na twee jaar eindigde het avontuur toen Erica de heimwee niet meer kon verdragen...

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en dit jaar probeerde de familie Meiland het opnieuw. U heeft in de afgelopen negen afleveringen van de eerste serie kunnen zien hoe zij wederom hun huis en haard achter hebben gelaten voor een nieuw Frans avontuur op een manier zoals alleen ‘de Meilandjes’ dat kunnen. * Klik hier als u een uitzending gemist heeft of de leukste clips uit de reality-serie wilt bekijken.  

Stem op 'Chateau Meiland' in de laatste kwalificatieronde voor Gouden Televizier Ring 2019.
Wat zijn de leukste, beste en mooiste programma’s in het vierde kwartaal van het afgelopen Televizier-jaar? Dat bepaalt het publiek vanaf nu in de laatste kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2019. Dinsdag 23 juli is de vierde en laatste kwalificatieronde van start gegaan voor de Gouden Televizier-Ring 2019.

Net als in de vorige drie rondes kan er gestemd worden op programma’s die het afgelopen kwartaal zijn uitgezonden en voldoen aan de reglementen. Stemmen kan via www.televizier.nl/ring. Als Noordwijkerhouters kunnen we in deze laatste ronde stemmen op 'Chateau Meiland' van onze oud-dorpsgenoten Martin Meiland en zijn familie. De stembus sluit op woensdag 7 augustus om 10.00 uur. 

De vijf programma’s met de meeste stemmen worden bij het sluiten van de stembus toegevoegd aan de shortlist van de nominatieronde. Op 9 oktober wordt voor de 54ste keer de Gouden Televizier-Ring uitgereikt op het grote Gala. Iedereen kan zien wie 'm wint en hoe dat gaat, want het hele spektakel is live op televisie te zien op NPO 1.

Klik hier voor het 1e nieuwsitem op BON: De verhuizing naar Frankrijk.
Klik hier voor het 2e nieuwsitem op BON: Martien en Erica bij het tv-programma van Jeroen Pauw.
* Klik hier voor het 3e nieuwsitem op BON: Ook de Witte Kerk mag niet ontbreken in Chateau Meiland. 

Update 31-7-2019 . tussenstand halverwege stemming:
Spanning stijgt in vierde kwalificatieronde Televizier-Ring. We zijn op de helft! De eerste week van de vierde kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2019 zit erop. Tijd voor de tussenstand met daarin de tien programma’s waar tot nu toe het meest op gestemd is.

In de voorlopige top 10 een mooie mix van oude en nieuwe titels. We zien Chateau Meiland van SBS 6 en Helden van het Máxima van RTL 4, en ook vertrouwde programma’ zoals Vroege Vogels (BNNVARA) en We zijn er bijna! (Omroep MAX). Maar met nog een week te gaan voor de stembus weer sluit, kan er nog van alles gebeuren!

De tussenstand in alfabetische volgorde:
• All together now (RTL 4)
• Beau en de veteranen (RTL 4)
• BinnensteBuiten (KRO-NCRV)
• Chantal komt werken (RTL 4)
Chateau Meiland (SBS 6)
• De slimste mens (KRO-NCRV)
• Helden van het Máxima (RTL 4)
• Jaïr in goed gezelschap (KRO-NCRV)
• Vroege vogels (BNNVARA)
• We zijn er bijna! (Omroep MAX)

Sluiting
De kwalificatieronde eindigt op woensdag 7 augustus om 10.00 uur. De vijf tv-programma’s die dan de meeste stemmen hebben, worden toegevoegd aan de vijftien programma’s waarop in de vorige drie kwalificatierondes het populairst waren.

En dan?
De redactie van Televizier voegt aan de top 20 nog vijf wildcards toe. Op de complete lijst van 25 programma’s kan vanaf 20 augustus gestemd worden tijdens de nominatieronde. Hieruit komen de drie genomineerden. Zij maken tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala kans op de prachtige 54e Gouden Televizier-Ring!

Nog niet gestemd? Maar wel op natuurlijk Chateau Meiland.......Stemmen kan via www.televizier.nl/ring

Foto´s PR.