Datum: 01-06-2023 - 17:24
20
jul
'19

Een natte start en einde van de 'Braderie van de Bollenstreek'. (foto's)

Eén van de grootste markten in de Bollenstreek is ongetwijfeld de jaarlijkse braderie in het centrum van Noordwijkerhout die vandaag gehouden werd. Helaas ging de start van de braderie in de ochtend gepaard met een aantal fikse regenbuien en ook rond de klok van 16.00 uur viel er een flinke bak water over de braderie en waren er ook nog wat onweersklappen. Maar tussen deze buien door...

was het met een lekker zonnetje en prima temperaturen goed toeven op de braderie en op de terrassen in het centrum van Noordwijkerhout. Deze gezellige markt wordt gevormd door normaal rond de 150 kramen/verkoopplaatsen in een lint door het centrum van het dorp met voor een ieder wat wils.

Dit jaar was het door het weer iets minder maar toch genoeg voor de bezoekers om iets leuk te te scoren. De standhouders presenteerden een breed assortiment en een grote variëteit aan producten van kleding en sieraden, tassen, voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties, ect, ect. Ook de inwendige mens werd niet vergeten met de verschillende stands en terrassen voor een hapje en een drankje. 

De braderie werd georganiseerd door de NOV - de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging.

Foto's Danique Vogels.