Datum: 26-10-2021 - 11:31
21
jul
'19
BON spot bij Nijmeegse Vierdaagse 48 wandeltoppers uit Noordwijkerhout en De Zilk. (update foto's Via Gladiola)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

BON spot bij Nijmeegse Vierdaagse 48 wandeltoppers uit Noordwijkerhout en De Zilk. (update foto's Via Gladiola)

De start van de derde dag van de 103e editie Nijmeegse Vierdaagse was op donderdag 18 juli weer vroeg in de ochtend en net als de twee voorgaande dagen met prima wandelweer. Al gauw kwam het zonnetje regelmatig tevoorschijn en was de toch wel wat warme dag en het aantal kilometers voor de deelnemers ook nu weer een flinke beproeving. De redactie van BON...

was natuurlijk ook dit jaar weer aanwezig op de derde dag, om de (oud) Noordwijkerhoutse en Zilkse deelnemers aan te moedigen en op de gevoelige plaat vast te leggen. Klik hier voor het dagboek van deelnemer Piet Beelen.

We stonden met onze post op een prachtige en overzichtelijke plek in het begin van de Zevenheuvelenweg (vlak voor de Canadese militairen begraafplaats) tussen Groesbeek en Berg en Dal en het was weer genieten van de zeer vele deelnemers, de sfeer, het enthousiaste publiek, de gezellige muziek en het mooie weer.

We konden gelukkig weer een flink wat (oud) dorpsgenoten en ook een paar nieuwe uit de kern van Noordwijk spotten dit jaar en hebben we in totaal 48 Noordwijkerhoutse, Zilkse en Noordwijkse (en zelfs eentje uit Lisse) wandeltoppers op de gevoelige plaat vast kunnen leggen bij dit grootste wandelevenement van Nederland. 

Natuurlijk konden we onze eigen dagboek-schrijver Piet Beelen, samen met het BON-team verder nog bestaande uit Sjoerd, Jaap, Jenny en Ronald ook op deze dag met hun BON-shirts spotten en verder succes wensen met vrijdag 19 juli alweer de laatste dag van deze 103e editie van de Nijmeegse Vierdaagse.

Zelf werd BON ook dit jaar weer eens gespot en dit keer door het camerateam van het toepasselijke en populaire TV-programma van dit moment op NPO1 'Het gevoel van de Vierdaagse', heel even waren we in beeld met de fotograaf en de bekende banner. (zie foto's) of kijk terug bij Uitzending gemist

De heer Fred Droog ook wel beter bekend als de man met die lange witte baard begin december in Noordwijkerhout, had een leuke rol in hetzelfde programma als BON, klik hier voor zijn bijdrage op de massagetafel. BON heeft zelf ook nog (op die dag live op Facebook) een filmpje opgenomen met een leuke kleine impressie van de dag, klik hier.

Update foto's finish Nijmeegse Vierdaagse.
De 103e editie van de Nijmeegse Vierdaagse van 2019 is alweer ten einde, men kan terugkijken op een zeer succesvol evenement wat vrijdagmiddag onder prima weersomstandigheden eindigde op de Via Gladiola. Hier werden alle deelnemers massaal en feestelijk ingehaald en hebben we via de sociale media een aantal foto's kunnen scoren, dank daarvoor aan alle fotografen. Foto's Via Gladiola PR.

Foto's van dag 3 redactie BON. (30 foto's van meerdere wandeltoppers (48) en 28 sfeerfoto's).