17
jul
'19
Installatiebedrijf Van Nes uit Noordwijkerhout genomineerd voor De Sterkste Schakel 2019.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Installatiebedrijf Van Nes genomineerd voor De Sterkste Schakel 2019.

De 'Sterkste Schakel Trofee' is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. De verkiezing geeft de ondernemingen die service en klantgerichtheid haast tot kunst verheven hebben de aandacht die zij verdienen. En dat is niet meer dan terecht. De genomineerde...

klantgerichte bedrijven leggen een flink traject af: van nominatie tot de Grande Finale.

De Sterkste Schakel voor 2019 kent diverse categorieën, waaronder 'Installatie en Techniek'. Installatiebedrijf van Nes uit Noordwijkerhout  (Smelterij 37 Gravendam) is onlangs genomineerd voor deze trofee. Het is helaas nog niet mogelijk om nu al uw stem voor de publieksprijs uit te brengen op één van de bedrijven. U wordt hier later via BON over geïnformeerd.

Doelstelling Sterkste Schakel.
Met het uitreiken van de prijs stelt het comité van de Sterkste Schakel zich ten doel: om bekendheid te geven aan en belangstelling te wekken voor positieve ontwikkelingen in de Rijnlandse economie en het grote belang van een gezond ondernemingsklimaat in de regio te benadrukken. Ondernemingen worden beloond voor goed klantgericht ondernemerschap. Klik hier voor meer informatie.

Foto PR.