Datum: 22-10-2021 - 06:30
15
jul
'19
Raamwerk ‘verduurzaamt’ met zonnepanelen in Noordwijkerhout.
Geschreven door Raamwerk

Circusfeest voor cliënten Raamwerk groot succes.

Op vrijdag 12 juli was het groot feest bij Raamwerk in Noordwijkerhout. Ruim 350 mensen (cliënten en hun begeleiders) genoten van een bijzondere circusvoorstelling, speciaal voor mensen met een beperking. De voorstelling werd die dag in totaal drie keer door circus Alexander gegeven, in een prachtige circustent. De bezoekers genoten van een spectaculaire show vol muziek...

en acrobatische en komische acts. Zo was er een echte clown, die heel goed bleek te kunnen goochelen; er verschenen steeds grotere konijnen op het toneel. Het weer zat niet helemaal mee. Eerst was er regen, maar in de loop van de middag brak de zon door. Gelukkig maar, want na de voorstelling was er ook nog van alles te beleven. Zo waren er lekkere snacks, zoals patat, poffertjes, popcorn en ijsjes.

Maar je kon ook een ritje op een kameel maken, gezellig knuffelen met echte dieren in een kleine kinderboerderij of een kaartje laten leggen door een waarzegger. Het was kortom een super gezellige en geslaagde middag! De voorstellingen in Noordwijkerhout waren bestemd voor cliënten van Raamwerk uit Noordwijkerhout en omgeving. Op dinsdag 16 juli zijn er nog eens drie voorstellingen, maar dan in Katwijk.