Datum: 05-04-2020 - 12:02
  
Update: 30-3-2020.
13
jul
'19
Stichting Vrienden van de Witte Kerk zoekt hulp: De Witte Kerk wil de wijde wereld in.
Geschreven door Stichting Vrienden van de Witte Kerk

Stichting Vrienden van de Witte Kerk zoekt hulp: De Witte Kerk wil de wijde wereld in.

Na ruim 700 jaar Noordwijkerhout en haar inwoners van alle kanten te hebben bekeken, wil de kerk wel eens verder kijken dan haar toren hoog is. De Vrienden van de Witte Kerk willen haar daarbij van dienst zijn en zoeken daarom ieders hulp. Vandaar deze oproep: neem de kerk mee als je de dorpsgrenzen overgaat en zet haar op de foto. Het maakt niet uit waar: op het topje van een duin...

op het strand, midden op de oceaan, op de Chinese muur, op de camping, op de Eiffeltoren, op de Noordpool, op de Mont Blanc, voor een collega-Witte Kerk; de hele wereld ligt voor ons kerkje open. Koop bij de Vrienden een vlaggetje van de kerk en neem dit vlaggetje mee op reis. Ver weg of dichtbij maakt niet uit, of het met het vliegtuig meegaat of in de fietstas ook niet. Maak een foto van het vlaggetje met de kerk erop op jouw favoriete plekje.

De Vrienden gaan al deze foto’s verzamelen en tentoonstellen in de Witte Kerk tijdens de ‘Dag van de Witte Kerk’ op 9 november 2019. Ze brengen de wereld dan in beeld door jullie ogen gezien. Op deze dag zal een vakjury en het publiek de mooiste/leukste/creatiefste foto’s uitkiezen en aan het einde van de dag maken zij de drie prijswinnaars bekend.

Voor vlaggetjes en deelnameformulieren kunt u terecht op zaterdag 20 juli a.s. op de braderie in Noordwijkerhout. De Vrienden hebben een kraam tegenover de Witte Kerk in de Havenstraat. Voor meer informatie en de spelregels: zie www.vriendenvandewittekerk.nl. Organisatie: Stichting Vrienden van de Witte Kerk Noordwijkerhout.

Foto PR.