15
jul
'19
Jongeren Scouting Bosgeest op Hemelvaartskamp. (foto's)
Geschreven door Scouting Bosgeest

Asterix en Obelix krijgen hulp van Bevers Scouting Bosgeest. (foto's)

Afgelopen vrijdag verzamelde de jongste leden van de Bosgeest op het clubhuis voor een uitdagend weekend. Na het klaarleggen van alle bedden in de tent bij het clubhuis kregen de bevers bericht dat Asterix en Obelix de ingrediënten voor hun toverdrank kwijt waren. De bevers konden hier uiteraard mee helpen! Vervolgens hebben de bevers de eerste avond afgesloten met een smokkelspel...

Op zaterdag hebben alle bevers meegedaan met een heus beverbootcamp en zijn vervolgens vertrokken voor een foto speurtocht waar ze weer een aantal ingrediënten voor de toverdrank hebben bemachtigd. Aan het einde van de speurtocht hebben de bevers een aanwijzing gekregen waarin stond dat ze voor de laatste ingrediënten in het bos moesten zijn!

In het bos zijn de bevers druk in de weer geweest met het bemachtigen van de laatste ingrediënten voor de toverdrank. Eenmaal terug op het clubhuis hebben de bevers de toverdrank gemaakt, Asterix en Obelix waren natuurlijk erg blij dat de bevers hun zo goed hebben geholpen.

Na het eten van lekkere patatjes hebben de bevers de dag beëindigd met een kampvuur! Hier konden de marshmallows uiteraard niet ontbreken. Toen het kampvuur langzaam uit begon te gaan zijn de bevers naar bed gegaan, na dit nachtje slapen hebben de bevers hun weekendje afgerond in het Linnaeushof!

Vanaf september komt er vanwege het doorstromen van leden naar oudere groepen weer plek vrij bij de Bevers. Dus is uw kind tussen de 5 en 7 jaar oud en lijkt Scouting Bosgeest u een leuke vereniging. Twijfel dan niet om contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie op www.bosgeest.nl

Foto's Scouting Bosgeest.