Datum: 07-08-2020 - 19:50
27
jul
'19
VVSB uit Noordwijkerhout verliest eerste oefenwedstrijd tegen Ter Leede. (programma oefen- en competitiewedstrijden en KNVB-beker)
Geschreven door VVSB

VVSB verliest eerste oefenwedstrijd tegen Ter Leede. (programma oefen- en competitiewedstrijden en KNVB-beker)

De eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen heeft VVSB met 1-0 verloren. Competitiegenoot Ter Leede zorgde voor het enige doelpunt in de 72e minuut. Jim Gillissen scoorde met een diagonaal schot. De equipe van trainer Eric Meijers was nog zeker niet compleet. Enkele spelers ontbraken nog vanwege vakanties en blessures. Zodoende kon de hoofdcoach slechts gebruik maken van 15 spelers...

In de 3x 30 minuten werd er dus veelvuldig gewisseld. Beide ploegen zullen elkaar over 4 weken weer op Sportpark de Roodemolen treffen. In een gelijkopgaande wedstrijd kregen beide ploegen maar een handvol kansen. Zo was Robert Steemers voor de thuisploeg gevaarlijk, maar kon doelman Michael de Leeuw tot tweemaal toe fraai redden.

Voor VVSB schoot Mo el Osrouti hard op de lat, werd de poging van Wout Heemskerk gered en mikte Felitciano Zschusschen net naast. In de 72e minuut kwam Jim Gillissen geheel vrij voor doelman De Leeuw, waarna hij de thuisploeg op voorsprong schoot. Dit doelpunt bleek achteraf ook de winnende treffer.

De oefencampagne van 7 wedstrijden gaat aanstaande dinsdag weer verder. In Haarlem wordt er dan tegen de Koninklijke HFC geoefend. De aanvang van de wedstrijd is vervroegd naar 19.30 uur.

Selectie VVSB tegen Ter Leede: De Leeuw, Justin Valk, Arroyo, Vijlbrief, Zandbergen, El Osrouti, Evers, Zschusschen, Van Niel, Fecunda, De Rijk, Knapp, Heemskerk, Martins, Kok

In verband met de verbouwing op ons eigen Sportpark de Boekhorst, zullen de oefenwedstrijden voornamelijk buitenshuis worden gespeeld. De volgende oefenwedstrijden staan reeds gepland (onder voorbehoud van eventuele last-minute wijzigingen):

Zaterdag 27 juli, 15.30 uur: Ter Leede - VVSB > eindstand 1-0
Dinsdag 30 juli, 19.30 uur: Kon. HFC - VVSB
Zaterdag 3 augustus, 13.30 uur: DVS'33 Ermelo - VVSB (wordt gespeeld bij Telstar in Velsen)
Dinsdag 6 augustus, 19.30 uur: Quick Boys - VVSB
Zaterdag 10 augustus, 14.30 uur: FC Rijnvogels - VVSB
Dinsdag 13 augustus, 20.00 uur: Noordwijk - VVSB
Zaterdag 17 augustus, 17.00 uur: VVSB - SJC

Op zaterdag 24 augustus begint de competitie weer in een uitwedstrijd tegen opnieuw Ter Leed. Klik hier voor het wedstrijdprogramma van 2019-2020 in de derde divisie.

De eerste voorronde van de KNVB Beker is onlangs ook al bekend gemaakt. Op het Voetbalfestival in de Jaarbeurs (Utrecht) koppelde Sjaak Swart VVSB aan Harkemase Boys. Onze competitiegenoot zal zaterdag 17 augustus naar Noordwijkerhout afreizen. De winnaar van deze wedstrijd komt terecht in de tweede voorronde van de TOTO KNVB Beker, welke eind augustus wordt geloot. Die wedstrijd wordt halverwege september gespeeld.