Datum: 17-10-2021 - 21:54
09
jul
'19
Raamwerk ‘verduurzaamt’ met zonnepanelen in Noordwijkerhout.
Geschreven door Raamwerk

Raamwerk ‘verduurzaamt’ met zonnepanelen.

Onlangs zijn op de daken van het hoofdkantoor en dagbestedingslocatie van Raamwerk in Noordwijkerhout (Duinrand, Zeereep en Strandwal) zonnepanelen geplaatst. In totaal zijn nu vijf gebouwen op de Hafakker voorzien van zonne-energie die gezamenlijk een substantieel deel van het energieverbruik van het terrein opvangen. Hans de Cocq Van Delwijnen, directeur-bestuurder...

"Zonne-energie is één van onze initiatieven om Raamwerk duurzamer te maken. Onze kerntaak is vanzelfsprekend het leveren van de beste zorg aan onze cliënten, maar we proberen tegelijkertijd het belang van de leefomgeving niet uit het oog te verliezen.”

Raamwerk is al meerdere jaren op uiteenlopende vlakken duurzaam bezig. De energieopwekking op locatie Zeehos in Katwijk verloopt door middel van warmtekoude-opslag en, de meest recente nieuwbouw op locatie de Hafakker, is “gasloos” gebouwd.

Verder vervangt Raamwerk in de komende jaren projectmatig alle niet-duurzame lichtbronnen door ledverlichting. Daarnaast zijn er laadpalen voor elektrische auto's, alsmede een elektrische bedrijfsauto in gebruik.

Foto PR.