Datum: 21-02-2020 - 07:11
  
10
jul
'19
Corné en Jolanda na koste(r)lijk avontuur in Winterberg weer terug 'Op Dorp' met eigen brasserie.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Corné en Jolanda na koste(r)lijk avontuur in Winterberg weer terug 'Op Dorp' met eigen brasserie.

Op 25 december 2014 plaatsen we een 'Ik vertrek' nieuwsitem op BON, de familie Koster uit Noordwijkerhout vertrok de dag voor kerst naar Winterberg in Duitsland om daar het Hotel Centrum Winterberg te gaan runnen. Het was een oude wens van Corné en Jolanda Koster om een eigen hotel te hebben en uiteindelijk kochten ze het hotel in Winterberg...

Het runnen van het hotel ging hun goed af en het werd al gauw een succes. Het echtpaar hield nog wel hun huis in de Zeestraat aan om een vaste thuisbasis te hebben in Noordwijkerhout wanneer er tijd was voor een bezoek....want hun eigen dorpje Noordwijkerhout bleef toch ook steeds trekken.

Na drie jaar met veel plezier gewerkt te hebben in Winterberg werd het gemis van Corné en Jolanda en de drie dochters van de Witte Kerk steeds groter en besloot men eind 2017 om het hotel in Winterberg te verkopen en terug te keren naar Noordwijkerhout. Er werd flink nagedacht hoe de toekomst er uit zou komen te zien, want een eigen zaak in de horeca was toch wel heel goed bevalen.

Na een uitgebreide zoektocht kwam begin dit jaar de ruimte van het voormalige pannenkoekenrestaurant in de Bouwmeester aan de Dorpsringweg vrij. En daarmee kon de familie Koster een nieuwe droom waarmaken, de start van een eigen brasserie en ook nog eens tegenover de Witte Kerk.......

In het weekend van 8 en 9 juni gingen de deuren van Brasserie 'Op Dorp' open en mochten Corné en Jolanda en de drie dochters Kim, Joyce en Anouk, in het drukke openingsweekend veel complimenten ontvangen over de bijzonder sfeervolle inrichting van de brasserie. 

Bij Brasserie Op Dorp aan de Dorpsringweg 1a in Noordwijkerhout kunt u genieten van een smakelijke lunch of een geweldig diner. Ervaar ook de gezelligheid van het Noordwijkerhoutse centrum met een drankje en een hapje op het terras tegenover het Witte Kerkje.

Daarnaast verzorgt 'Op Dorp' ook andere aspecten van uw evenement tot in de puntjes. Over het opzetten van zakelijke of persoonlijke gelegenheden denken zij graag met u mee. 

Brasserie 'Op Dorp' is dagelijks geopend van 10:00 - 23:00 uur en u bent van harte welkom. Voor meer informatie kunt u terecht op de BON-advertentiepagina, klik hier.