Datum: 09-08-2020 - 02:12
10
jul
'19
Zomer in de bieb de Break-in box. Kraakt jouw (klein)kind de code? in de bibliotheek in Noordwijkerhout.
Geschreven door Bibliotheek Noordwijkerhout

Zomer in de bieb de Break-in box. Kraakt jouw (klein)kind de code?

Deze zomer speel je bij de Bibliotheek Bollenstreek een spannend spel. De break-in box: Ben jij 8 jaar of ouder en nieuwsgierig genoeg om een geheim te ontrafelen? Dan heb je in de zomervakantie alle kans om een spel te spelen van een van de drie break-in boxen. Je kunt van 22 juli t/m 31 augustus met een groepje vrienden of familie in een van onze vestigingen...

waaronder in de bibliotheek Noordwijkerhout proberen de code te kraken van de break-in box Archeologie, Landschappen of AtlantikWall. Een superleuke en spannende ervaring!

Een break-in box is een soort omgekeerde escape room: je moet er namelijk niet uit, maar ín zien te komen. En dat kan door het oplossen van een reeks vraagstukken. Via een aantal puzzels moet je een kist open proberen te krijgen en dan komen er nog meer raadsels uit die uiteindelijk tot de ontknoping leiden.

Kom ook naar deze escape room-ervaring. Leuk voor iedereen vanaf 8 jaar en ook voor volwassenen (ouders of opa’s en oma’s met kinderen). Je kunt met z’n tweeën meedoen maar ook met een groepje van maximaal 6 kinderen. Het spel duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

Doe je mee met dit spannende spel en neem je ook een moderne duik in de geschiedenis? Meer informatie en kaartjes zijn verkrijgbaar op www.bibliotheekbollenstreek.nl of ga naar een vestiging bij jou in de buurt.

Foto's PR.