Datum: 25-06-2021 - 15:14

09
jul
'19
Eerste woningen Fase 1 'Landgoed in den Houte' vanaf 7 september in de verkoop. (update: foto's bouwlocatie)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Eerste woningen Fase 1 'Landgoed in den Houte' vanaf 7 september in de verkoop. (update: foto's bouwlocatie)

Het geduld van veel belangstellenden werd flink op de proef gesteld de afgelopen jaren, maar eindelijk is de kogel door de kerk en is het omgevingsplan voor 'Landgoed in den Houte'(Bavo-terrein) onherroepelijk geworden. Dat betekent dat niets de ontwikkelaar nog in de weg staat om te gaan bouwen. Na de bouwvak start men direct met de verkoop van de eerste 67 koopwoningen in fase 1....

Dit aanbod bestaat uit herenhuizen en rijwoningen. Eind juli kan men al wat meer van de woningen uit fase 1 laten zien. Zoals de situatiekaart van het plan, de impressies, de gevelbeelden, de plattegronden en prijsindicaties van de woningen. Vanaf dat moment kun je ook je voorkeur voor een aantal specifieke bouwnummers doorgeven. Let op: dit is nog geen definitieve inschrijving!

Vanaf zaterdag 7 september gaan de woningen van fase 1 in verkoop. Vanaf de start verkoop zijn ook de verkoopbrochure en de prijzen per bouwnummer beschikbaar. Ook is het vanaf dat moment mogelijk om je definitief voor één of meerdere bouwnummers in te schrijven. Dit gebeurt geheel digitaal door middel van een inschrijfformulier op de website.

In september of oktober worden de woningen uit fase 1 toegewezen met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met de woning van hun eerste keuze! Deze willekeurige toewijzing gaat door middel van een geautomatiseerd systeem. Als de eerste woningen zijn verkocht, start men in de eerste helft van 2020 met de bouw van fase 1. In de eerste helft van 2021 verwacht de ontwikkelaar de woningen van fase 1 op te kunnen leveren.

Voor meer informatie kun je naar de website  Landgoed in den Houte

Update 9-7-2019:
Volgens de laatste informatie van de ontwikkelaar gaat de bouw van start in de hoek Engelse Tuin / Anemoonweg (tegenover de wijk van de Hafakker) tot aan de wijk Beschut Wonen. De start is men 67 koopwoningen en uiteindelijk moeten daar 112 woningen komen waarvan 30 in de sociale sector.

Foto's BON en impressies Landgoed in den Houte.