Datum: 23-01-2022 - 11:00

04
jul
'19
Fusie Noordwijk Marketing en VVV Noordwijkerhout een feit.
Geschreven door Noordwijk Marketing

Quirine Kamphuisen nieuwe directeur-bestuurder Noordwijk Marketing en VVV Noordwijkerhout.

De Raad van Toezicht van Noordwijk Marketing heeft met ingang van 19 augustus 2019 mevrouw Quirine Kamphuisen benoemd als directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing. Per 1 juni 2019 zijn de Stichting Noordwijk Marketing en de Stichting VVV Noordwijkerhout gefuseerd. Recent werd een vacature opengesteld voor directeur-bestuurder van de nieuwe fusieorganisatie....

De functie wordt sinds 1 januari jl. voor beide organisaties ad interim ingevuld door Patrick Polie.

Quirine Kamphuisen (49) is momenteel werkzaam als Manager Marketing & Fundraising bij Make-A-Wish Nederland. In haar loopbaan heeft zij de nodige internationale ervaring opgedaan in het ontwikkelen van (marketing)strategieën en het realiseren van partnerships bij onder andere Make-A-Wish Nederland, Duitsland en International. Zij heeft hierbij ervaring met zowel de zakelijke markt als de consumentenmarkt.

De Raad van Toezicht is verheugd met de benoeming: “Met Quirine Kamphuisen krijgt Noordwijk Marketing een directeur-bestuurder met ruime ervaring op het gebied van marketing, relatiemanagement en fondsenwerving. Ook heeft zij veelvuldig gewerkt met vrijwilligers, wat ook voor onze VVV’s belangrijk is. Wij vertrouwen haar graag de taak toe om het merk Noordwijk nationaal en internationaal nog sterker te positioneren.”

Foto PR.