Datum: 18-11-2019 - 09:28
03
jul
'19
Hans Janssen 'Lid van verdienste' Schietvereniging De Duinschutters.
Geschreven door SV De Duinschutters

Hans Janssen 'Lid van verdienste' Schietvereniging De Duinschutters.

Voorzitter Bart Looijestijn van SV De Duinschutters had op maandagavond 1 juli in het clubhuis aan de Dijkzicht de eer om namens het gehele bestuur, Hans Janssen te benoemen tot 'Lid van Verdienste' van hun schietvereniging. Hans kreeg hiervoor door de voorzitter de bijbehorende gouden speld opgespeld en een mooie bos bloemen voor zijn grote inzet voor De Duinschutters....

Voorzitter Bart Looijestijn gaf in zijn toespraak de beweegredenen aan om Hans Janssen te benoemen tot 'Lid van verdienste' van SV De Duinschutters.

Hans voorzitter:
Ondanks een drukke baan en gezinsleven heeft Hans 12 jaar lang als voorzitter de vereniging gediend. Menige maandagavond is opgegaan aan vergaderen. Na drie termijnen werd er vervolgens elke keer weer een jaartje aan vastgeplakt. Betrokkenheid is het handelskenmerk van Hans.

Hans penningmeester:
Toen bleek dat het de toenmalige penningmeester boven het hoofd groeide heeft Hans ook zijn taken ter hand genomen en orde op zaken gesteld. Van alle markten thuis dus. Problemen zijn er om opgelost te worden, niet om moeilijk over te doen.

Hans zorgt voor vergroening:
Door gebruik te maken van zijn kennis en netwerk is het de vereniging gelukt onder het voorzitterschap van Hans volledig groen te worden. De opdracht voor het plaatsten van de zonne- en warmtepanelen is inmiddels de deur uit. Volgend jaar zijn we als vereniging volledig energieneutraal. Een grote verdienste voor de vereniging.

Hans biedt de helpende hand:
Ook buiten de formele titels om als voorzitter en penningmeester staat Hans altijd klaar voor vragen van leden. Advocaat nodig in verband met een probleem met een aannemer? Hans regelt het wel en stuurt er een topadvocaat op af. Calamiteiten op de vereniging? Ambulance wordt geregeld, familie ingelicht en naar het ziekenhuis gebracht.

Hans de vice voorzitter:
En nog steeds maakt Hans zich sterk voor de vereniging. Nu in de hoedanigheid van vice voorzitter. Voorzitter Bart hoeft zich met zo’n rechterhand aan zijn zijde geen zorgen te maken!

Deze opsomming van verdiensten is verre van volledig, slechts een impressie. Als teken van waardering daarom dit speldje van 'Lid van Verdienste' voor Hans Janssen. 

Noordwijkerhout 01-07-2019
Bart Looijestijn
Voorzitter SV De Duinschutters

Foto's PR.