Datum: 26-10-2021 - 10:28
02
jul
'19
Zeer geslaagd weekend voor de Sjaan in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door St. Jeanne d’Arc

Zeer geslaagd weekend voor de Sjaan. (foto's)

Zaterdag 29 juni zijn 3 van onze koperleerlingen afgereisd naar Gorinchem om hun muziekpraktijk examen af te leggen. Tijdens het examen moesten de leerlingen verschillende muziekstukken aan een examencommissie laten horen. Alle 3 de leerlingen zijn met vlag en wimpel geslaagd: Thijs Zwaan (foto 5) (diploma A, trompet), Maxim Garcia Abrahamse (foto 3) (diploma B, trombone) en...

Teun Ruiter (foto 4) (diploma C, trompet). De meiden van de Majorettes zijn zondag 30 juni op wedstrijd geweest naar Den Helder. Britt en Tess Onderwater (foto 1) haalde in hun categorie de eerste plaats met 64.1 punten. Het duo Elvira de Groot en Femke van Denzen (foto 2) hebben in hun categorie met 65 punten een mooie tweede plaats behaald.

Wilt u deze toppers en de andere geledingen van de Sjaan live zien? Dat kan! Tijdens onze seizoensafsluiting op zaterdag 13 juli van 11:30-16:00 uur staan wij rondom de Witte Kerk, in samenwerking met de NOV tijdens het evenement Rockwijkerhout. Kijk voor meer informatie over de Opleidingen, Majorettes of de andere geledingen op onze website: www.stjeannedarc.nl.

Foto's St. Jeanne d'Arc.