Datum: 17-10-2021 - 21:49
30
jun
'19
Popkoor Bloom en Het Wapen van Noordwijkerhout organiseren nieuw evenement ´Tasty Tunes´.
Geschreven door Popkoor Bloom

Popkoor Bloom en Het Wapen van Noordwijkerhout organiseren nieuw evenement ´Tasty Tunes´.

Popkoor Bloom organiseert dit jaar op vrijdagavond 22 en zaterdagavond 23 november 2019, o.l.v. onze dirigent Tim Quak, een nieuw evenement in Noordwijkerhout. Tijd voor iets nieuws, tijd voor iets anders, tijd voor een complete beleving. 'Tasty Tunes' een avond vol muziek, entertainment, mooie gerechten begeleid door heerlijke wijnen en dat alles in de prachtige ambiance van de Witte Kerk in Noordwijkerhout...

Tasty Tunes! Een evenement waarbij muziek uiteraard centraal zal staan. Om de 'TUNES' nog smaakvoller te laten zijn heeft Popkoor Bloom de samenwerking gezocht met Het Wapen van Noordwijkerhout. Dit restaurant, onder de bezielende leiding van Monique Verdegaal, zal met haar culinaire expertise het 'TASTY' gedeelte van ons evenement voor haar rekening nemen.

Muzikale ondersteuning
Naast de begeleiding van onze dirigent Tim op de piano zal ons koor verder muzikaal ondersteund worden door Michel de Haas uit Noordwijk, Demi Aartse en Lene Groothuis uit Noordwijkerhout en Joost Visser uit Haarlem. Cultuur verbindt! Zoals we al eerder aangaven, we gaan voor een complete beleving! Uiteraard zijn we ontzettend blij met de extra muzikale ondersteuning en kijken we enorm uit naar de samenwerking met hen.

Voorbereidingen in volle gang
Zomerse temperaturen, volle terrassen, volop genieten van de zomer. Uiteraard zal Popkoor Bloom daar ook van genieten. Onze voorbereidingen voor Tasty Tunes zijn echter al maanden geleden begonnen en daar gaan we, ondanks de hoge temperaturen, volop mee door.

Bij het organiseren van een dergelijk evenement komt veel kijken en daarbij hebben we de tijd hard nodig. Nieuw repertoire leren, oud repertoire in een nieuw jasje steken, extra choreografie avonden worden ingelast al dan niet in korte broek uitgevoerd. We doen er alles aan om een mooi nieuw evenement neer te zetten.

Wij hopen uiteraard dat deze eerste editie van 'Tasty Tunes' in Noordwijkerhout een muzikale en culinaire beleving voor de gemeente Noordwijk zal opleveren waar de bezoekers van het evenement nog lang over zullen napraten. Wie weet smaakt dit evenement naar meer.

Kaarten zijn vanaf 15 juli 2019 te koop
De E-tickets zijn vanaf maandag 15 juli 2019 te bestellen via onze website www.popkoorbloom.nl. Op onze site zal een speciale link vanaf genoemde datum beschikbaar zijn waar u deze tickets kunt gaan bestellen. Houd onze website en sociale media Facebook en Twitter in de gaten voor meer details over Tasty Tunes.

Bloom adviseert u: Zet de datum in uw agenda en bestel uw kaarten zodra dit kan! Wie het eerst komt…Tot in november 2019!

Foto Popkoor Bloom.