Datum: 15-08-2020 - 18:43
29
jun
'19
Oranjevereniging start voorinschrijving Vogelschieten voor de dames in Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Oranjevereniging start voorinschrijving Vogelschieten voor de dames.

Ook dit jaar organiseert de Oranjevereniging Noordwijkerhout ism de Schietvereniging de Duinschutters het vogelschieten met als hoofdprijs Konings- of Koninginnenschutter van 2019. Daaromheen zijn er nog diverse leuke prijzen te verdienen. Met name bij de dames bleek vorig jaar de interesse groot. Dit had tot gevolg dat er voor het mooie, te veel dames (17 stuks), op 1 baan stonden...

Nu willen wij uiteraard naar twee banen en de voorbereiding is daarvoor ook al in gang gezet. Om twee banen te verantwoorden hebben wij eigenlijk +/- 22 dames nodig. Dus is de voorinschrijving voor de dames nu begonnen. De kosten voor de voorinschrijving zijn € 12.50 als u lid bent van de OV. (op de dag € 17,50) 

U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Rob v Dam, commissielid vogelschieten)
Gaarne onder vermelding van:
- Voorletters + naam + achternaam
- Adres
- Postcode woonplaats
- Rijbewijs of ID
- Document nr
- Lid nr OV

Mocht een van de dames nog een karabijn beschikbaar willen stellen of zich beschikbaar wil stellen als bevoegd instructeur, houden wij ons aanbevolen om u toe te voegen aan een enthousiaste groep vrijwilligers die het Vogelschieten elk jaar mogelijk maken. 

Oranjevereniging Noordwijkerhout.

Foto BON.