Datum: 06-06-2020 - 02:19
28
jun
'19
Stichting ATC start nieuwe ATC-Academie voor Stewards.
Geschreven door Stichting All Traffic Care

Stichting ATC start nieuwe ATC-Academie voor Stewards.

Op woensdag 24 juli start Stichting AllTrafficCare (ATC) met de nieuwe ATC-Academie. Nieuwe vrijwilligers leren vaardigheden en doen praktijkervaring op om goed voorbereid te starten als Steward Openbare Ruimte (Steward). Stewards zorgen als vrijwilliger voor een veilig en gastvrij verloop van evenementen in de Bollenstreek. Stichting ATC groeide van 30 evenementen in 2018...

naar 60 evenementen voor dit jaar. Daarom is de stichting op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die tegen een vergoeding minimaal vier uur per maand willen helpen de Bollenstreek leefbaar en veilig te houden.

ATC-Academie voor Stewards
Stichting ATC bereidt haar vrijwilligers goed voor door ze zelf op te leiden bij de nieuwe ATC-academie. De ATC-Academie bestaat uit twee avonden en is bedoeld voor de nieuwe vrijwilligers die (nog) geen ervaring hebben als Steward Openbare Ruimte. Zij leren onder andere wat de functie van steward inhoudt, over EHBO, toezicht houden en wat te doen bij calamiteiten.

Thuiskomen met een nieuw verhaal
Stewards ontmoeten veel mensen, verlenen eerste hulp en schakelen hulpdiensten in waar nodig. Ze houden toezicht, lopend of op de mountainbike. Als Steward bij ATC is geen dag hetzelfde en daarom hebben zij als zij thuiskomen weer iets nieuws te vertellen.

Kennismaken met ATC
Bij interesse voor de ATC-Academie kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via onderstaande gegevens. Eerst meer informatie? ATC organiseert vóór de start van het ATC-Academie vrijblijvend drie informatie bijeenkomsten. Zaterdag 6 juli van 12-15 uur (Search and Rescue Event Katwijk), vrijdag 12 juli van 10-12 uur en woensdag 17 juli van 19-21 uur in Noordwijkerhout.

De ATC academie vindt plaats op 24 en 31 juli a.s. van 19:30 tot 21 uur. Deelnemers leren praktische vaardigheden en wat vrijwilligen bij ATC inhoudt. Aanmelden kan o.v.v. naam, adres en telefoonnummer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /06-28761815. Na aanmelding ontvangt de deelnemer informatie over het programma en de locatie.